God Of War (Playstation 4)

Peli
God Of War

Konsolille: Playstation 4
Kehittäjä: Santa Monica Studio
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
22 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.8

Tähän peliin on kirjoitettu (5) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Vinkka <2018-04-29 18:47:00>
Vaikka hieman oli epäilyksiä tämän pelin suhteen niin suotta epäilin. Avoin pelimaailma on toteutettu todella hyvin. Muutenkin kaunista katseltavaa. Kratos on hieman rauhottunu edellisistä peleistä ja kouluttaakin poikaansa tässä pelissä. Viikinkimytologiaan sijoittuva maailma on maukasta vaihtelua kreikkalaisesta. Tässä myös yksi tämän vuoden kovimmista peleistä! Suosittelen lämpimästi
Arvosana: 10/10

Bonez <2018-05-04 18:57:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10

grille <2018-05-06 14:13:00>
Nyt on ollut todella rankka peli kevät (2018), kun kaksi minulle vuoden odotetuinta peliä julkastiin putkeen. Eli Yakuza 6 ja tämä uusi GoW. Yakuza kutosen pelasin ennen tätä ja siinä sitten ehtikin odotukset nousta melkein järjettömälle tasolle, kun järjestäen kaikki ylistivät tätä peliä, niin kriitikot kuin pelaajatkin.

No nyt voi onneksi todeta että ei joutunut pettymään, koska pelissä vaan on oikeastaan kaikki kohdillaan. Tarina on hyvä ja tunteikas. Mättäminen toimivaa sekä koukuttavaa ja se on rytmitetty just oikein. Vaikeusasteista jokanen varmasti löytää mieluisensa. Jopa Kratoksen rinnalla kulkeva poika ei ole millään muotoa ärsyttävä suojeltava riesa, vaan todella käyttökelpoinen apuri. Lisäksi peli on saakelin hyvännäköinen ja siinä on todella paljon sisältöä. Soppaan sekaan on heitetty vielä yllättävänkin paljon RPG elementtei hahmojen, varusteiden ja aseiden kehittämisellä.

Ainoa ehkä mitä jäi kaipaamaan, oli suuremman luokan vastukset. GoW 3:n tapaisiin järkelämäisiin pomokoitoksiin ei aivan ylletä. Kyseessä kuitenkin sen verran pieni puutos, ettei sitä edes hoksannut kaipaavansa, vasta kun peli oli ohi. Sen verran kovasti tämä imaisi mukaansa.

God of War (4) uudistaa rankalla kädellä sarjaa ja tämä on monellakin tapaa aivan erinlainen peli kuin aiemmat. Ennen kaikkea se on kuitenkin todella hyvä toimintaseikkailu ja yksi parhaista PS4 peleistä!
Arvosana: 10/10

FlummN <2018-10-15 11:15:00>
Helposti yksi PS4 parhaista peleistä. Muihin arvoisteluihin voisi lisätä miten nerokkaasti peli suhtautuu pelisarjan edeltäjiin antamalla pelaajalle mahdollisuuden kokea peli joko Kratoksen tai tämän pojan (Atreus) näkökulmasta riippuen siitä miten tietoinen on Kratoksen menneisyydestä.
Arvosana: 10/10

örmy <2019-01-19 20:55:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10