Far Cry 5 (Playstation 4)

Peli
Far Cry 5

Konsolille: Playstation 4
Kehittäjä: Ubisoft
Julkaisija: Ubisoft

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
41 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
15 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Vinkka <2018-04-06 13:10:00>
Ehottomasti paras Far Cry mitä on tullu hakattua. Touhua piisaa todella pitkäksi aikaa ja pelin juoni on erittäin mielenkiintoinen. Peli on visuaalisesti kaunis ainakin pro:lla pelatessa ja soundtrack on omasta mielestä erittäin onnistunut, jää soimaan päähän pitkäksi aikaa. Vuoden 2018 yksi parhaimmista peleistä!
Arvosana: 10/10

FlummN <2018-07-30 13:44:00>
Aika perus Far Cry. Vähän ollaan edellisistä peleistä yritetty uusiutua mutta ei paljoa, vanha ”crafting” systeemi on riisuttu ja enää ei tarvitse mastoissa kiivetä. Tarina on sinänsä mielenkiintoinen ja ajankohtaien mutta syvemmälle aiheeseen oltaisiin omasta mielestä voitu mennä. Oma tulkintani oli että ääri-islamilaiset opit (ISIS-ajattelu) oli asetettu Amerikan ääriuskovaiseen/konservatiiviseen kontekstiin osoittaakseen kuinka samanlaista ääri ajattelu, riippumatta uskonnosta, onkaan.
Peli oli mielestäni liian helppo. Vaikeustaso ei pelin edetessä juuri nouse. Päinvastoin, kun käyttöön tulee järeimmät aseet, vaikka vastustajat pysyvät samoina niin haastetta ei lopussa juuri ole. Myös ”Bossitappelut” ei juuri perus tehtävästä poikkea. Pelin toistuvat tehtävät saattavat jopa käydä himan tylsäksi.
Peli tarjoaa perus viihdettä hienossa pelimaailmassa eikä tarvitse pelätä ett walkthrough oppaisiin tai youtubeen tarvitsee nojautua koska johonkin ollaan jumitettu. Hyvällä mielellä pelasin kaikki tehtävät läpi mutta pelikokemuksena peli ei paljon uutta tarjonnut. Kuten jo kirjoitin perus Far Cry.

Arvosana: 8/10