Turok (Playstation 3)

Peli
Turok

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Propaganda Games
Julkaisija: Touchstone

Julkaisuvuosi: 2008
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Räiskintä

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
6 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

kipema <2014-02-06 13:54:00>
Tuossa jokusen tunnin juuri uhrattuani tälle pelille, niin annampa kylmästi heti arvosteluni :)
Tässä pelissä on sitä jurassic park meininkiä ja sanonta liskojen yö saa aivan uuden merkityksen. Miinuksena sanottakoon että pelihahmon ohjaus on hiukan kankeaa ja hidasta, mutta toki puolustuksena on sanottava että harva vastaavan näköinen hormoonihiiri mitä pelin päähenkilö on, niin ei voi liikkuakkaan kovin kärppämäisesti.

Pelimaailmana toimii viidakkoplaneetta, ja vastaansa turok ryhmineen saa entisen oppi-isänsä joukot sekä erinnäisiä dinosauruksia pyörii riesana. Ja koska kyseessä on tosiaan turokin entinen oppi-isä jne. niin se seikka ei myöskään kasvata turokin ja joidenkin tämän hetkisen iskuryhmän jäsenien välillä sitä niin paljon puhuttua hyvä veli henkeä. Ja niitä tuossa edellä mainittuja dinosauruksia tosiaan riittää ihan riesaksi asti.
OIKEESTI mistä niitä tulee, ja niitä tulee ja paljon. Ja välillä tuntuu että niitä ei tahdo saada hengiltä millään, mutta onneksi on olemassa minulle aina niin rakas pumppuhaulikko ;).
varsinkin välillä kävi hermoon kun kovimman räiskintä tilanteen tiimellyksellä vihollisjoukkojen kanssa, joku näistä lukemattomista dinosauruksista hyökkää pohkeeseen kiinni.

Mutta sanottakoon että kaikinpuolin ihan perus hyvä peli.
Ja vaikka aina niin vannonkin pumppuhaulikoiden ja sniperkiväärien nimeen, niin nyt täytyy kuulkaa sanoa että kyllä jousipyssy ja kunnon iso puukko on poikaa :D

Arvosana: 8/10