Metal Gear Rising: Revengeance (Playstation 3)

Peli
Metal Gear Rising: Revengeance

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: PlatinumGames
Julkaisija: Konami

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
21 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
6 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2017-10-15 09:51:00>
Metal Gear Rising: Revengeance on tavallaan jonkin sortin välityö MG-sarjassa Solid pelien välillä. Platinum Gamesille tuttuun tapaan hengästyttävän toimintapläjäyksen päähahmona on MGS4:n aikana kyborgiksi paljastunut Raiden, joka on alkanut pyörittää henkivartijapalveluita eri valtioiden tärkeille henkilöille. Valitettavasti heti alkuun mies kohtaa voittajansa maanisen kybogipalkkionmetsästäjäpoppoon kynsissä. Tästä alkaa kostoreissu, josta ei hurmetta ja vaarallisia tilanteita puutu. Välinäytökset ja itse tarinat eivät ole syvällisyydessään aivan totuttua Kojima-tasoa, mutta kuitenkin sen verran kiinnostava, että se jaksaa kantaa loppuun asti.

MGR:R:n pelimekaniikka on sekoitus Devil May Cryta ja Prototypeä. Taistelu on kaukana normi hack'n'slashista ja nojaa pitkälti parry-torjumisliikkeeseen. Tuo torjunta on ominaisuus, joita näkee monissa DMC ja GoW tyyppisissä peleissä vaikeampien tasojen hifistelynä, mutta MGR:R:ssä sen laiminlyönti johtaa hautaan noin 15 sekunnissa. Lisäksi riippuen siitä, mitä upgreidejä hankkii, voidaan puhua Dark Souls vaikeasta jopa normal tasolla. Toinen tärkeä pelillinen ominaisuus on bullet timea muistuttava ajan hidastus, jonka aikana silvotaan vihujen ruumiita mielivaltaisesti.

Oman ensimmäisen pelin jälkeen kello näytti lopussa 6:30:xx ja tuohon sisältyi muun muassa yli 70 continueta ja kaikki cut-scenet, että loppujen lopuksi lyhykäinen peli kuin mikä. Onneksi uusien upgreidien ja matkalla opittujen jippojen kanssa tekee mielei palata seikkailuun melkein heti. Trophyhuntterille haasteina on tarjolla muiden muassa kaikkien pomojen tappaminen hardilla tai vaikeammalla tasolla ottamatta itse yhtään osumaa.
Arvosana: 8/10

Juuja <2018-01-27 23:28:00>
Loistava spinn-off hack & slash Platinum gamesilta.

Industrial metalli vivahteinen ääniraita on kyllä paras osa tätä peliä, ja jokainen kappale tekee boss-fighteista todella nautinnollisia, kuin mistään muusta saman tyyppisestä pelistä.

Musiikin on säveltänyt säveltänyt Jamie Christopherson (säveltänyt mm. Blade and soul ja Lineage II MMORPG-peleihin aivan loistavat tunnarit.
Arvosana: 8/10

Vinkka <2018-02-01 16:18:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10