Final Fantasy X / X-2 HD Remaster (Playstation 3)

Peli
Final Fantasy X / X-2 HD Remaster

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Square Enix
Julkaisija: Square Enix

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Roolipeli

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
29 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Bonez <2015-12-12 12:09:00>
Tarina saa alkunsa Zanarkandin futuristisen upeassa kaupungissa, jossa nuori blitzball tähti Tidus valmistautuu illan otteluun. Kaikki ei kuitenkaan mene niinkuin Stömsössä ja ottelu keskeytyy Jumalattoman kokoisen ölliäisen hyökätessä kaupunkiin. Tiduksen vanha perhetuttu Auron saapuu avuksi ja unohtumaton matka Spiran maailmaan voi alkaa. Juonipaljastuksia varoen en kerro tarinasta enempää.

Pelin vuoropohjainen taistelusysteemi ja laaja monipuolinen maailma seuraavat pelisarjan perinteitä kohtalaisen uskollisesti,näin ainakin omalla kohdallani VII ja VIII:n läpäisseenä tuntuu. Ainoastaan hahmojen kehitys eroaa näissä kolmessa selvimmin: 10:ssä hahmoa kehitetään liikkumalla spheregridillä (vrt. 7:n varuste/materia linkitys ja 8:n magic junction) käyttämällä taistelussa saatuja AP pointseja ja spherejä joita löytää maailmaa tutkimalla ja voitettujen vihollisten pudottamina.

Itse pelisarjan vannoutuneena fanina rankkaan tämän pelin korkeimpaan kastiin ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka roolipeleistä pitävät, rahalle saa painavaa vastinetta.
Arvosana: 10/10

Selviytyjä <2019-03-27 11:44:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10