Beyond: Two Souls (Playstation 3)

Peli
Beyond: Two Souls

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Quantic Dream
Julkaisija: SCEE

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Seikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
22 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Derringer <2013-11-24 17:57:00>
Ei tämä ihan Heavy Rainin tasolle pääse, mutta ei silti pettänyt tätä elokuvapelien ystävää! Kuitenkin ymmärrän oikein hyvin ristiriitaisen vastaan oton.

Odotin enemmän vaikeita valintoja sekä vaikuttamisen mahdollisuuksia ja enemmän "merkitystä" valinnoille ja tekemisille (kuten The Walking Dead ja heavy rain). Tai ainakin edes merkityksen tunnetta. Nyt jäi hieman sellainen fiilis, ettei valinnoilla/onnistumisilla/epäonnistumisilla juurikaan olisi merkitystä, vaikka pelillä taitaa useampi vaihtoehtoinen loppu ollakin.
Myös hyppiminen Jodien eri ikäkausien välillä jätti hieman sekavan kuvan pelistä, vaikka toisaalta tämä toi oikein mukavaa vaihtelua tarinaan yhdessä reilusti eri mittaisten jaksojen kanssa.

Toimintakohtaukset taas eivät ehkä olleet pelin parasta antia (qte kohtaukset olisivat voineet olla hivenen haastavampia), kun paikoin taas lipsahdettiin pitkästymisen puolelle. Kamera ja suunnan näyttö tatilla aiheuttivat välillä pelillisesti eniten harmaita hiuksia ja sitä "pelattavaa" olisi tosiaan voinut olla hieman enemmän.

Löysin kuitenkin tunnelmaa ja tunteita, paljonkin hienoja fiiliksia, unohtamatta kaunista ulkoasua ja hienoa näyttelijätyötä; vaikuttava kokemus, joka alun kangertelun jälkeen vain paranee huikeaa loppua kohden.
Arvosana: 8/10

hehahi <2017-06-03 23:25:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 7/10