Assassin's Creed II (Playstation 3)





Peli
Assassin's Creed II

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Ubisoft Montreal
Julkaisija: Ubisoft

Julkaisuvuosi: 2009
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
14 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.7

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2013-03-11 12:52:00>
Usein tullessa puheeksi, miten hyvä jatko-osa pitää tehdä, otetaan esimerkiksi Assassin's Creed II. Peli nimittäin parantaa edeltäjästään roimasti kaikilla osa-alueilla. Sankari on karismaattisempi, puitteet ovat rikkaammat ja mielenkiintoisemmat ja tekemistä on enemmän kuin koskaan! Ezio Auditoren kasvutarina Firenzeläisestä hulttiopojasta Assassiinien Killan Suurmestariksi vie itse kotikaupungista Forlin ja Toscanan kautta Venetsiaan ja lopulta jopa Roomaan. Matkalla tarttuu mukaan jos jonkinlaista salamurhavempainta aina savupommeista rannepistooliin ja historiallisia henkilöitä Macciavellistä Leonardo da Vinciin ja Paavi Aleksanteri VI:een asti. Pelin massiivisuudesta kertoo ilmeisesti trophytietokannan perusteella tehty toteamus, että ainoastaan 10% pelin ostaneista on jaksanut tahkota tarinan päätökseensä saakka. Ainoa syy, miksi ACII ei saa täysiä pisteitä, on tosiasia, että jatko-osa Assassin's Creed Brotherhood tekee kaiken VIELÄ paljon paremmin. Ja se on paljon sanottu!
Arvosana: 9/10

Derringer <2013-12-02 15:49:20>
No nyt vei Assassin's Creedin maailma mennessään! Ykkönen on vieläkin kesken, mutta tämä kakkonen piti kuin naulattuna pleikkarin äärelle useamman päivän ja tunteja putkeen. Tarina eteni mukavasti, tekemistä riittää ja trophyjäkin kilisi runsain mitoin siinä pelaamisen ohessa, ihan kuin itsestään.

Ärräpäiden lausimisilta ei kuitenkaan vältytty aikaa vasten kisatessa tai Assassin's Tombien painovoimaa uhkaavissa hyppytehtävissä. Ratkaisut näihin olivat kuitenkin mukavan helppoja. Tappeluista sen sijaan en pitänyt ollenkaan. Taistelumekaniikan opettelu jäikin toissijaiseksi epämääräisen näppäinten rämpyttelyn hoitaessa homman kotiin tarpeeksi tehokkaasti.
Hieno seikkailu kaikenkaikkiaan, jonka viimeiset minuutit yllättivät ja jättivät hieman hämmentyneen fiiliksen. Ei muuta kuin jatko-osan kimppuun!
Arvosana: 9/10

hehahi <2017-06-03 23:22:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10