Alice: Madness Returns (Playstation 3)

Peli
Alice: Madness Returns

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Spicy Horse
Julkaisija:

Julkaisuvuosi: 2011
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
11 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
4 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Derringer <2013-12-11 22:19:00>
Kieroutuneella tavalla mielikuvituksellista tasohyppelyä, jonka synkkään maailmaan ja tunnelmaan ihastuin vinksahtanutta äänimaailmaa myöten, Irvikissan viisauksia unohtamatta.

Ohjaus toimii kuin unelma, vaikka hyppelykohtauksissa laskeutumispaikkaa olikin välillä hieman hankala hahmottaa. Mielikuvituksellisuudesta huolimatta varsinkin toiseksi viimeinen jakso tuntui jo loputtomalta, sen verran itseään toistava. Minipelit tuovat hieman vaihtelua rytmiin, mutta ovat joko helppoja tai vain ärsyttäviä. Muutoin kuitenkin nautinnollinen, erilainen kokemus tämäkin. Aiheeltaan ei helpoin, eikä todellakaan lasten peli.

Hieman tiivimpi paketti, niin olisin antanut täyden kympin. Itseään toistavien tasohyppelyiden korvaaminen muulla tarinankerronnalla olisi myös voinut hoitaa pisteet kotiin: Kerrankin voi sanoa nauttineensa välivideoista niin paljon, että olisi kaivannut lisää! Pidin todella paljon pelin verbaalisesta tyylistä.

Mielipiteitä jakanee tämäkin peli, mutta itseeni mielipuolinen ihmemaa kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan teki vaikutuksen.
Arvosana: 9/10