Beyond Good & Evil (Playstation 2)

Peli
Beyond Good & Evil

Konsolille: Playstation 2
Kehittäjä: Ubisoft Montpellier
Julkaisija: Ubisoft

Julkaisuvuosi: 2003
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
7 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Saasta <2018-12-05 01:42:00>
Beyond Good & Evil kertoo Jade -nimisestä nuoresta naisesta keskellä Hillysin ja muukalais DomZien välisessä sodassa. DomZeilta Hillysia on suojellut vain Alpha Section mikä on Hillysin eliittisotilas-joukko. Melko pian kuitenkin Jade saa huomata ettei kaikki olekkaan ihan sitä miltä näyttää.

Pelissä osataan luoda loistavalla musiikilla ja keventää tunnelmaa välillä vähän synkempiekin aiheiden käsittelyn jälkeen. Itse pelaaminen koostuu erilaisten puzzlejen ratkaisuista, maailman tutkimisesta ja taistelusta, mikä jää valitettavasti vähän köykäiseksi lyönti ja väistö napin hakkaamiseksi, mutta ajaa kuitenkin asiansa kun ei kuitenkaan ole pääpainona pelissä. Pomotaisteluita on muutamia jotka ovat pääosin melko helposti lyötävissä, mutta varsinkin loppua kohden jonkin näköisestä helppoudesta huolimatta olivat todella viihdyttäviä.

Peli on grafiikoiltaan kestänyt aikaa vallan mainiosti ja halukkaat voivat myös napata HD-version uudemmille konsoleille tai pc:lle. Peli pyörii suurimmaksi osaksi moitteitta, satunnaisia ruudunpäivityksessä tapahtuvia kyykkäyksiä lukuunottamatta.

Kannattaa ehdottamasti pelata, jos et ole vielä pelannut.

Arvosana: 9/10