Ghost Rider (Playstation 2)

Peli
Ghost Rider

Konsolille: Playstation 2
Kehittäjä: Climax Group
Julkaisija: 2K Games

Julkaisuvuosi: 2007
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
-

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Hoobee88 <2022-12-07 18:45:00>
Astu Johnny Blazen saappaisiin, ja anna demoneille kunnolla turpaan!

Kun aikoinani näin Ghost Rider elokuvan, niin tykkäsin siitä kovasti vaikka Nicholas Cage ei kuulukaan omiin suosikki näyttelijöihini. Kun sain tietää että on olemassa myös Ghost Rider videopeli, niin suhtauduin asiaan innolla mutta samalla hieman skeptisesti. Yleisestihän lisenssipelit ovat joko täysiä floppeja tai jollakin tavoin onnistuneita. Ghost Rider kuuluu jälkimmäiseen! Kolmannen persoonan hack and slash -peli tarjosi ainakin minulle loistavia pelihetkiä muikeiden hymyjen kera. Erityisesti tykkäsin siitä, että peli ei jäljittele millään tavoin elokuvan juonta, vaan peli keskittyy ensimmäisen elokuvan jälkeiseen aikaan.

Tarkoituksena on hakata jos minkälaista demonia ja pirua pois päiviltään, ja se oli ainakin allekirjoittaneelle erittäin hyvää viihdettä. Ja jos pelaamisen aikana opettelee erilaisia comboja, niin vihollisten hakkaamisesta tulee entistä hauskempaa. Hahmokehityksen myötä pelihahmoni oli pelin loppupuolella kehittynyt maksimivoimiinsa, ja viholliset kaatuivat vain parilla, tai jopa yhdellä iskulla. Äijämäistä fiilistä tuotti myös yksi pomotaistelu jonka voitin 15 sekunnissa! Pelin viimeinen pomotaistelu oli myös erittäin haastava, johon sain kulumaan aikaa melkein vartin verran, mutta läpi sekin meni.

Pelin pelattavuus saattaa ensialkuun vaikuttaa haastavalta, mutta kun sen oppii sisäistämään niin viholliset kaatuvat vaivatta. Ja jos kehittää hahmonsa oikein, niin pelin loppupuolella olet periaatteessa voittamaton kun saat maksimit täyteen. Suurin osa pelistä kuljetaan jalkaisin, mutta myös pari ajokohtaa pelistä löytyy. Ajokohdat oli myös minulle sen verran haastavia vihollisten hyökkäyksiä torjuessa, että näitä piti yrittää pari kertaa uudestaan. Muutoin pelistä en mitään moitittavaa löytänyt.

Tätä peliä kannattaa jokaisen hack and slash pelistä tykkäävien kokeilla, suosittelen!
Arvosana: 8/10