MediEvil (Playstation)

Peli
MediEvil

Konsolille: Playstation
Julkaisija: Sony

Julkaisuvuosi: 1998
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 12 euroa
L: 4 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
22 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.3

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

megadrives <2014-10-21 13:14:00>
Pelin persoonallisena päähenkilönä toimii Sir Daniel Fortesque, joka nöyryyttävästä kuolemastaan huolimatta leimautuu sankariksi. Kun Danielin tappanut paha velho Zarok tekee väistämättömän comebackinsa, tämän kuolleet haudoistaan herättävä loitsu palauttaa myös Danielin elävien kuolleiden kirjoihin.
Gallowmeren kuningaskunta kaipaa pelastajaa, ja niinpä Danielin on lähdettävä pitkälle matkalle pelastaakseen kuningaskunnan ikuiselta pimeydeltä, ja puolustettava samalla ansaitsematonta kunniaansa.
MediEvil on sekoitus seikkailu, hack and slash ja vähän ehkä rpg elementtejäkin omaava seikkailupeli jossa vastaan asettuu kummajaisia kauhu- ja halloween-leffojen koko kirjolta. Vihaisia variksenpelättimiä, kurpitsahirviöitä ja tietenkin paljon, paljon epäkuolleita. Vastarinnan nujertaminen hoituu kohtuullisen laajalla asevalikoimalla, joka käsittää tyypilliset fantasia-aseet niin lähi- kuin kaukotaistelunkin puolelta.
Graafisesti peli on hyvää Playstation tasoa ja musiikkimaailma on tunnelmallinen ehkä vähän taianomainenkin joka tuo särmää peliin.
Ainoat pelin heikot puolet on ajoittain pomppiva kamera jota ei voi aina manuaalisesti säätää ja pelin loppukentissä runsaat äkkikuolemat hyppyosioissa, mutta näistä huolimatta jaksaa pelin pelata erikoislaatuiseen loppuun asti. Playstation klassikko.

Arvosana: 9/10

Vinkka <2018-02-05 14:49:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10

Kuzpo <2018-11-23 18:02:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10