LEGO Racers (Playstation)

Peli
LEGO Racers

Konsolille: Playstation
Julkaisija: LEGO Media

Julkaisuvuosi: 1999
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 8 euroa
L: 2 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
1 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Yargniathus <2012-09-12 07:00:05>
LEGO Racers on peli, jossa pääset toteuttamaan lapsuuden haavetta ajaa omarakenteisella LEGO-autolla. Tämä tieetnkin tarkoittaa sitä, että pystyt kasaamaan LEGO-autosi aivan itse pelin palikkavalikoimista.

Itse peli seuraa tuttua Mario Kart tyylistä "kerää boosteja, ammu muita" kaavaa kohtuullisen hyvin. Kankeat kontrollit tosin kiusaavat pelaajaa aika ajoin.

Bugipuolelta on mainittava suomenkielisen version varsin huvittava virhe - kun auton ajaa maaliin, ilmestyy ruutuun isolla teksti "AALISSA!". Varmaankin useiten toistuva sana pelissä, ja sekin typotettu...

Kaikenkaikkiaan LEGO racers antaa mukavaa näpräämistä vähäksi aikaa. Auton rakentaminen on mukavaa, mutta lajityyppinsä huippua pelistä ei saa.
Arvosana: 7/10

SikSak <2012-09-12 10:55:00>
Ideana Lego Racers on erinomainen, mutta toteutus ei ole mennyt täysin nappiin. Autonsa rakentaminen Legoista on hauskaa ja yhdisteltävät esineet tuovat pientä taktisuutta peliin. Jotkut yhdistelmät ovat tosin liian ylivoimaisia verrattuna toisin vastaaviin. Ohjattavuus olisi kaivannut vielä paljon hiomista. Silti Lego Racers on ainakin testaamisen arvoinen peli.
Arvosana: 7/10