Gekido: Urban Fighters (Playstation)

Peli
Gekido: Urban Fighters

Konsolille: Playstation
Kehittäjä: Naps Team
Julkaisija: Infogrames

Julkaisuvuosi: 2000
Alueet: EUR/USA
Genre: Tappelu

Keskihinnat
CIB: 17 euroa
L: 5 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-11-01 17:49:00>
Gekido on sivuttain rullaava Beat 'em up jossa pääsee liikkuumaan 3D:nä.
Pelin tärkeintä antia on useampaan tasoon jaettu tarinamode, jossa hakataan vihollismassojen täyttämiä kenttiä lyönnein, potkuin, heitoin sekä maasta nostettavilla aseilla tai tavaroilla. Erinlaisia comboja ja erikoisempi iskuja unohtamatta, joiden ansiosta toiminta tuntuukin lähentelevän "versus" tappelupelien tyyliä.

Pelin kotrollit on helppo sisäistää ja meininki on muutenkin varsin yksinkertaista. Peli kuin perustuu tuttuun beat 'em up kaavaan, eli liikutaan joko eteen tai taaksepäin läpi vihollisten täyttämien tasojen ja välistä kohdataan pahempia pomoja. Peliä pystyy myös asiaan kuuluvasti pelaamaan kaverin kanssa kahdestaan läpi, jonka lisäksi pääsee pelaamaan jopa neljästään Battle Arena modessa. Ajatuksena kivalta kuulostava Battle Arena ei kuitenkaan sitä ole, koska hahmot ei ole tarpeeksi tasapainosia ja yksittäisille areenoille perustuva turpakäräjä käy hyvin nopeaa tylsäksi. Porukassa kimppamätkettä varten kun löytyy niin paljon parempiakin vaihtoehtoja, mainittakoon vaikka Power Stone 1 ja 2 sekä tietysti Super Smash bros. -sarja.

Hahmoja pelissä on aluksi neljä ja lisää saa pelaamalla. Gekidossa onkin paljon avattavaa ja hahmojen lisäksi löytyy vaikeapaa vaikeusastetta sekä uusia pelimuotoja. Jos vanhaa kunnon beat 'em uppia kaipaa kannattaa Gekidoon tutustua. Kyseessä on yksi ykkös pleikan parhaita katutappeluita joka pieksee Fightin Forcen kaikessa muussa kuin nostalgiassa. Peliltä ei kuitenkaan kannata odottaa mitään kovia yllätyksiä. Sivuttain rullaavana beat 'em uppina se hoitaa kuitenkin hommansa kotiin kunnialla.
Arvosana: 8/10