Future Cop: L.A.P.D. (Playstation)

Peli
Future Cop: L.A.P.D.

Konsolille: Playstation
Kehittäjä: EA Redwood Shores
Julkaisija: Electronic Arts

Julkaisuvuosi: 1998
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Räiskintä

Keskihinnat
CIB: 25 euroa
L: 5 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
22 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-03-30 12:08:00>
Future Cop: L.A.P.D. on yksi nuoruuteni suuria suosikkeja ja veljen kanssa aikoinaan tämä tuli läpi puhki kulutettua. Mutta miltä se tuntuu tänäpäivän? No hyvältä!

Olet tulevaisuuden Mechakyttä ja rikolliset on pistetävä aisoihin! Peli on yläviistosta kuvattu shootteri. Ammut vastaan vyöriviä vihollisa minkä kerkeet varsin kattavalla ase arsenaalilla, joka on muokattavissa. Myös mecha pystyy muokkautumaan, jaloilla talsijasta nopeemmaksi autoksi. Kätevää! Kontrollit toimii hyvin. Olin vähän yllättynyt siitä, että tämän pelaaminen oli todella luontevaa ja ainoastaan automuodossa ajelu, vaati enemmän keskittymistä. Vähä sanottavaa koituu siitä, että kentät on aika sokkeloita. Välistä piti keksimällä keksiä, minnepäin seuraavaksi.
Peli ei ole myöskää helpoimmasta päästä, mutta onneksi apuun saa kaverin.

Pelin tarina on siis pelattavissa myös kahdestaan, mutta kaksin pelaajille tarjoillaan myös jotain vielä parenpaa... nimittäin Precinct Assault Mode. Tämä on just se mode, jota tuli aikoinaan hinkattua ihan huolella. Pelissä pelataan vastakkain ja päämääränä vallata toisen pelaajan tukikohta. Avuksi omalle mecha kytälle pystyy ostamaan pelistä ansaituila pojoila tankkia ja kopteria, jotka helpottavat kaverin tukikohtaan rynnimistä. Kannattaa myös huomioida se, että omaan tukikohtaan ostaa tarpeeksi kovat tykit suojaamaan, kun toinen osapuoli aloittaa rynnäkön. Tämä oli ihan super hauskaa silloin ja sitä se on edelleen. Ainoa miinus tulee siitä, että kahden osaavan pelaajan kesken taistelut voivat koitua todella pitkiksi kestävyys testeiksi.

Future Cop: L.A.P.D. on pleikkari ykkösen parhaimmistoa ja vielä tänäkinpäivänä hyvin nautittava teos. Peli saa vähän miinusta välillä turhankin kovasta vaikeudestaan ja vähä enemmän siitä, että se on niin paljon hauskempaa kaverin kanssa nautittuna. Saman sohvan pelikaverit kun rupee ainakin itselle olemaan liiankin harvinaista herkkua.
Arvosana: 8/10