Wandersong (Nintendo Switch)

Peli
Wandersong

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Greg Lobanov
Julkaisija: Humble Bundle, Limited Run Games

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA
Genre: Tasohyppely


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2020-03-22 19:05:00>
Wandersong on leppoisa seikkailu, jossa miekkojen ja loitsujen sijaan käytetään "aseena" laulua. Laulu toimii myös avaimena puzzleihin, sekä tietysti ihan lauluna. Peli on todennäköisesti iloisin peli mitä olen pelannut ja yksi suurimpia yllättäjiä Switchillä. Wandersong on loistava tapaus ja sitä on vaikea ymmärtää ennen kuin on peliä itse päässyt pelaamaan. Tätä voisi kutsua taidepelin sekä 2D puzzle seikkailun jonkinlaiseksi hybridiksi. Heti ei kyllä tule mieleen aivan vastaavaa tapausta.

Pelin alkumetreillä käy selväksi, että sinä et ole sankari, ethän voi käyttää edes miekkaa. Tietysti pelissä on sankari ja tietysti sankarilla on miekka! mutta niin kuin jo sanoin, se et ole sinä. Sankari onkin melkonen tapaus ja hänen päämäärä hyvin erinlainen kuin sinun, sinun pienen laulaja Bardin joka et ole sankari.
Miten sitten sinä, Bardi ilman miekkaa, joka et ole sankari, voisit pelastaa maailman? helposti! Tietysti laulamalla!

Pelin laulumekaniikka on yllättävän monipuolinen ja se tietysti monipuolistuu pelin edetessä entisestään. Sitä on myös vaikea selittää. Laulu esitetään ympyränä jonka erisuunnissa on erivärejä. Usein tulee siis valita oikea väri oikeassa kohdassa. Joku olento heittää sinulle sarjana keltasta, punasta ja vihreetä, vastaat samoilla väreillä. Joku hyppy voi vaatia sinisen nuotin, eli käytä sitä. Peli on ilahduttavan näköinen ja sanoinko jo että iloinen? Tämän harmaan arjen keskellä voin suositella tätä hilpeää seikailua. Wandersongia pelatessa tulee hyvä mieli.
Arvosana: 8/10