Bayonetta 2 (Nintendo Switch)

Peli
Bayonetta 2

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
62 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Shaittori <2020-06-05 11:04:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10

grille <2020-01-08 05:45:00>
Olen pelannut ekan Bayonetan kolme kertaa läpi ja se onki yksi suosikki pelejäni. Kakkosen olen pelannut läpi vain kerran aikasemmin, kun WiiU:lla pelasin molemmat osat oikeastaan putkeen. Silloin pidinkin ekaa osaa parempana tekeleenä.

Nyt kun on vierähtänyt tovi aikaa ja pistin Switchillä suoraan kakkosen tulille, niin voi pojat! Kakkos kierros tuntui nyt paljon paremmalta kun ei olut ykkösen tuomaa ähkyä pohjilla. Kyseessä onkin aivan ykkösen veroinen tekele, ellei jopa parempi!

Bayonettat ovat siis toimintaseikkailuja joissa mätkitään ja pätkitään vihollisia pinoon tyyliin Devil May Cry. Kakkosessa mätkitään vielä vähä ykköstä enemmän, kun ykkösessäkin mukana olevien tasoloikka osuuksien määrä on pienentynyt. Meininki on mahtipontista kun toinen toistaan isompia pahiksia ja vihollisaaltoi heitetään pelaajan niskaan.

Switchillä peli toimii niin kuin pitääkin ja pelin eeppisyyttä ei haittaa edes handheldinä pelaaminen. Toki tällöin kuulokkeet on suotavat jylhistä musiikeista nauttimiseen. Itse pelasin lähes koko pelin käsimoodissa ja peli näytti pirun nätiltä. Switch versiossa on lisäksi co-op pelaamista tukeva pelimuoto mukana (jota en päässyt kokeilemaan) ja tais olla jotakin asuja, mutta muuta eroa ei juurikaan WiiU versioon nähden löydy. Suosittelen todellakin, mutta jos jo WiiU versio löytyy, on versioiden väliset eroavaisuudet kyllä todella pienet.
Arvosana: 10/10