Mario Golf: Super Rush (Nintendo Switch)

Peli
Mario Golf: Super Rush

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2021
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Urheilu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
34 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
-

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2021-07-04 18:05:00>
Mario Golf-sarjalla on pitkät perinteet, jotka juontavat juurensa aina Nintendo 64:n päiviin ja osaltaan jopa 8-bittiseen NES Open Golfiin. Keken kuumita kesää 2021 Nintendo Switch sai Mario Golf: Super Rushin, joka on lajinsa ensimmäinen isolla kotikonsolilla sitten vuoden 2003 Gamecuben Toadstool Cupin.

Kuten Marion tennispeleissäkin, pyritään golfisskin itse urheilulaji esittelemään sellaisena kuin se on oikeassakin maailmassa, mutta mukaan lisätään hykerryttäviä Sienivaltakunta-ominaisuuksia. Pelaaja voi yksinpelissä valita 16:sta Mario-maailman hahmosta mieleisensä ja nakuttaa 6x18 reikää hyvin vaihtelevissa maastoissa ja sääolosuhteissa. Normi Golfin lisäksi on mahdollista pelata upouutta Speed Golf pelimuotoa, jossa aina lyönnin jälkeen juoksu pallolle lasketaan mukaan aikaan. Eli pallon lyöntipituus ja hahmon kunto/juoksuvauhti on hyvä olla tasapainossa. Speed Golfin lisäksi on erityisillä areenoilla tapahtuva Battle Golf, jossa ensimmäinen 3 reikää lyönyt pelaaja voittaa.

Super Rushin pääpelimuoto on kuitenkin Golf Adventure, jossa keltanokkainen Mii-hahmo aloittaa uransa kohti ammattilaisuutta. Seikkailun aikana opetellaan erilaisia lyöntejä, pelataan sekä tavallista- että Speed Golfia, kerätään kokemuspisteitä hahmon eri moniaisuuksiin ja lopussa jopa taistellaan päävastustajien kanssa. Vaikka seikkaiulssa pelataan kaikki pelistä löytyvät reiät, tuntui Golf Adventure olevan todella nopeasti kaluttu loppuun. Lisäksi siinä hyödynnettiin todella vähän tuttujen hahmojen potentiaalia, jos kohta itse huomasin naputtavani lähes kaikki keskustelut lukematta läpi. Sen verran mukana on turhaa jaarittelua. Kokonaisuutena seikkailu on kuitenkin pitkä tutoriaali varsinaiselle pelaamiselle joka tapahtuu parhaimmin kotisohvalta yhdessä ystävien kanssa tai netissä maailmanlaajuista vasustajakuntaa vastaan.

Kokonaisuutensa Super Rush on monipuolinen Golf-paketti joka joka iskee tietysti eniten itse golfista kiinnostuneille. Mutta huomasin itsekin koukuttuvani seikkailun ääreen yllättävän pitkiksi ajoiksi, joten kyllä tämä menee ihan sellaisena hyvän mielen party pelinäkin!
Arvosana: 7/10