Super Princess Peach (Nintendo DS)

Peli
Super Princess Peach

Konsolille: Nintendo DS
Kehittäjä: TOSE
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2005
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
28 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2015-01-25 12:14:00>
Eräänä kauniina päivänä Bowser saa haltuunsa mystisen Vibe Scepter-sauvan, jolla hän pistää koko sienivaltakunnan mullin mallin. Tällä kertaa sieppauksen kohteeksi joutuvatkin Prinsessa Peachin sijaan Marion veljekset, sekä vino pino Toadeja. Prinsessa ei tästä turhia hätkähdä, vaan ottaa mukaansa erilaisia kykyjä omaavan Perry-sateenvarjon ja astuu pelastustehtävään.

Bowser on tällä kertaa pystyttänyt linnakkeensa Vibe Islandille ja lopulliseen välienselvittelyyn päästäkseen Prinsessan täytyy selvittää ensin kahdeksan maailmaa, joissa kussakin on viisi kenttää ja loppupomo. Pelimekaniikka muistuttaa normaalia Super Mario-peliä todella paljon tasohyppelyn ja vihollisten osalta. Prinsessa Peach onkin sitten astetta erilaisempi tuttavuus, sillä naisena hän voi muuttaa mielialansa salaman nopeasti. Ilon tunteet saavat Prinsessan leijailemaan pyörremyrskyn tavoin, raivo sytyttää vaikka ympärillä olevat puut, suru antaa vauhtia töppösiin ja rauhallisuus palauttaa elinvoimaa. Kaikkia neljää mielentilaa voi ja täytyy käyttää erilaisten etenemisreittien ja piilotettujen esineiden löytämiseksi. Ailahtelut kuluttavat kuitenkin erityistä Vibe-mittaria, jota voi täyttää keräämällä jalokiviä tai syöttämällä vihollisia Perry-sateenvarjolle. Hauskana yksityiskohtana myös kaikki viholliset ovat jonkin tunnekuohun vallassa. Sininen pillittävä Goomba on jopa sääli päästää päiviltä!

Perry-sateenvarjolla vai kurmottaa vihollisia monella tavalla. Normaali heilautus riittää päihittämään useimmat viholliset, mutta muutaman päivityksen jälkeen varjolla voi aiheuttaa myös maanjäristyksiä, ampua tulipalloja ja leijailla hetken aikaa.

Super Princess Peachissa on yllättävän paljon sisältöä täydellisyyteen pyrkivälle. Sienivaltakunnan kaupasta saa paljon erilaisia päivityksiä, jokaiseen kenttään on piilotettu kolme vangittua Toadia, avattavia soundtrack-kuutioita, styluksella pelattavia minipelejä ja palapelin palasia. Lisäksi pelin kerran läpäistyään tulee jokaiseen kahdeksaan maailmaan kolme uutta, entistä kimurantimpaa kenttää. Peli on jäänyt mediassa varsin vähälle huomiolle, vaikka kyseessä on ihan mukava Marion makuinen tasohyppelypeli. Seikkailu ei yllä ihan samalle tasolle, kuin putkimiesten ollessa pääosassa, mutta siinä on paljon kekseliäitä ideoita ja muutenkin suosittelen ehdottomasti testaamista kaikille!
Arvosana: 8/10
15 käyttäjää on listannut tämän pelin kokoelmiinsa, katso ketkä.
Etsi pelivideoita Youtubesta.
Etsi peliä Huuto.netistä
Etsi peliä eBaystä

Katso myös seuraavia pelejä:

Super Mario 64 DS
New Super Mario Bros.