Super Mario 64 DS (Nintendo DS)

Peli
Super Mario 64 DS

Konsolille: Nintendo DS
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2004
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
15 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2017-10-15 10:04:00>
Täytyy sanoa, että Smuper Mario 64 DS on tosi hienosti tehty remake, jossa riittää paljon uutta koettavaa alkuperäisenkin jo loppuun kuluttaneelle. Useiden tähtien saamistapa on muuttunut neljän pelattavan hahmon (Yoshi, Mario, Luigi, Wario) myötä ja 30 uutta piilotettua tähteä on sijoitettu kekseliäästi ja hienoihin puitteisiin.

Oikeastaan ainoa nillittämisen aihe tulee ohjauksesta, joka on kyllä aika kaukana N64:n täydellisyyttä hipovaa tuntumaa. Käännökset siirtää Marioa luvattoman paljon sivusuunnassa ja sekös jos mikä kismittää, jos sattuu juuri tasapainoilemaan kapealla tasanteella. Puhumattakaan sitten tarkkuutta vaativissa hyppysarjoissa. Juoksu ja pyrähdyksen lataaminen ovat myös saman napin alla, joten välillä tulee sprintattua epähuomiossa rotkoon. Lisäksi Bowserin pyörittäminen on yhtä tuskaa ristiohjaimella. (Tiedä sitten vaikka ohjaus olis parempi 3DS:n "tatilla")

Viimeinen 150:s tähti oli kyllä myös älyttömän typerä. Piti nimittäin metsästää randomisti ilmestyviä hopeisia jäniksiä, joten varmaan kolme päivää tuli aina välillä laitettua kone päälle ja käytyä jänikset läpi, ennen kuin palkkio irtosi. Ja tietääkseni tuosta 150:stä tähdestä ei edes saa mitään, joten ei kai siinä sitten lämmitä muu, kuin saavutuksen tunne x) Mutta peli on hyvä ja antaa vastinetta rahalle!
Arvosana: 9/10

hokipoika666 <2019-08-05 21:25:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10
61 käyttäjää on listannut tämän pelin kokoelmiinsa, katso ketkä.
Etsi pelivideoita Youtubesta.
Etsi peliä Huuto.netistä
Etsi peliä eBaystä

Katso myös seuraavia pelejä:

New Super Mario Bros.
Super Princess Peach