Diddy Kong Racing (Nintendo 64)

Peli
Diddy Kong Racing

Konsolille: Nintendo 64
Kehittäjä: Rareware
Julkaisija: Rareware

Julkaisuvuosi: 1997
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ajo

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 12 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
34 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
9 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2015-05-30 20:42:00>
Aikoinaan puskan takaa tullut Diddy Kong Racing oli kovan luokan haastaja Mario Kartille ja osa ihmisistä pitääkin tätä parempana pelinä. DKR eroaa Mario Kart 64:sesta melkoisesti, sillä peli on sekoitus Super Mario 64-tyylistä seikkailua ja karting-ajelua, jossa päästään autoilun lisäksi käyttämään ilmatyynyalusta sekä lentokonetta. Kukin ajokki tuntuu alussa erilaiselta, mutta harjoitus tekee mestarin.

Pelissä kisaillaan kultaisista ilmapalloista joilla pääsee etenemään uusiin ratoihin ja näiden kautta kilpailemaan eri bossien kanssa. Kaahailun lisäksi tarjolla on myös salaisten avaimien keräilyä, haastava Silver Coin-kolikonkeräyskisa ja time trial sekä neljän pelaajan moninpelimahdollisuus. Kaikki nämä tarjoavat haastavan mutta monipuolisen pelikokonaisuuden, ja kaiken kukkuraksi peli sisältää kaksi piilotettua hahmoa.

DKR on kaunis ja värikäs kolmiulotteinen N64-peli, jonka radat ovat upeita ja monipuolisia. Ratojen monipuolisuuden ja hyvän ohjattavuuden ansiosta peli on täyttä hubaa koko rahan edestä. Lisäksi peli on söpöstä ulkonäöstä huolimatta erittäin haastava. Monet raivokohtaukset tuli koettua tämän pelin ääressä ja todisteena siitä lommo omassa N64-koneessa, johon läimäytin ohjaimeni suutuksissani. :D

DKR ilmestyi myös Nintendo DS:lle vuonna 2007, mutta valitettavasti huonompana, riisuttuna versiona. Tästä syystä N64-versio on suositeltava vaihtoehto.
Arvosana: 9/10

Olli <2015-12-17 21:45:00>
DKR 64 nintendolle todella hyvä vaihtoehto/kilpaileva versio Mario Kart 64 suosittelen
Arvosana: 10/10