Body Harvest (Nintendo 64)

Peli
Body Harvest

Konsolille: Nintendo 64
Kehittäjä: DMA Design
Julkaisija: Midway Home Entertainment (USA), Gremlin Interactive (Europe)

Julkaisuvuosi: 1998
Alueet: EUR/USA
Genre: Multigenre

Keskihinnat
CIB: 20 euroa
L: 6 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
21 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Unsp0ken <2014-07-05 22:14:00>
Erittäin mielenkiintoinen sandbox seikkailu. Pelissä ohjaat Adam Drake nimistä hahmoa joka on tullut tulevaisuudesta ja jonka tehtävä on tuhota ja tutkia alien uhkaa. Pelissä on ajoneuvoja joilla voit vapaasti ajella ympäri maailmaa. Vastaan tulee alieneita joita vastaan suojaudut hyvin ajoneuvolla ja pistoolillasi. Pelin tekijänä on DMA Design joka tunnetaan nykyään nimellä Rockstar North. Pelissä annetaan eri tehtäviä joita pitää tehdä. Välillä vastaan tulee ongelma kun et tiedä miten pääset tietystä tehtävästä ohi. Ei hätää, maailmassa on NPC pelaajia joita löytyy taloista ja juoksentelemassa pihalla. Nämä henkilöt kertovat sinulle paljon tietoa jotka auttaa sinua seikkailussasi. Pelin musiikki on jännää ja ahdistavaa ja sopii mielestäni hyvin kyseiseen peliin. Mielestäni erittäin aliarvostettu peli jota jokaisen tulisi kokeilla.

Arvosana: 8/10

RaggaR <2015-09-29 17:32:00>
Body Harvest on tietynlainen "proto-GTA" joka kehitti Grand Theft Auton päämuotin sandbox-designille. Ainoana eroavaisuutena Body Harvest keskittyy rikosten sijasta jättihyönteisalieneiden lahtaamiseen, ihmisten pelastamiseen ja aikamatkustukseen. Mukana myös sivutehtäviä, joita annetaan pelin edetessä.

Peli sijoittuu sadan vuoden kestävään aikakauteen joka on jaettu 1. maailmansodan Kreikkaan, 40-luvun Jaavaan, 60-luvun USA:han, 90-luvun Siperiaan sekä lähitulevaisuuteen 2016. Jokaiselle kentälle on suunniteltu oman aikansa kulkuneuvot ja elinympäristönsä. Kuten GTA-peleissä, valittavana on lukuisia autoja, lennokkeja sekä vesikulkuneuvoja joilla on omat kykynsä ja heikkoutensa. Hyönteisiä on runsaasti ja kunkin kentän jälkeen haasteen taso nousee huomattavasti. Onneksi tarjolla on useita aseita ja armeijakulkuneuvoja, joilla voi ja pitää tuhota örkkejä ennenkuin ne tuhoavat sinut tai ihmisväestön. Jos hyönteiset saavat alakulmassa sijaitsevan ihmismittarin menemään täyteen, on peli hävitty.

Body Harvest on todella haastava. Peli tarjoaa kovan vastuksen lisäksi suuret alueet sekä aivojumppaa puzzlejen kanssa mutta suurin vastus on epäilemättä kontrollit, jotka tekevät pelistä joko hitaan ja kankean tai liian herkän. Peliä rajoittavat vesialueet (Päähahmo ei kykene uimaan vedessä lähes yhtään) sekä läpipääsemättömät voimakentät jotka jakavat kunkin kentän alueet omiin pieniin sektoreihin. Voimakentillä on kuitenkin selvä tehtävänsä, koska kunkin sektorin sisällä on minibossi odottamassa haastajaansa. Minibossin jälkeen pelaaja pääsee kulkemaan pienten voimakenttäaukkojen läpi toiseen alueeseen, mutta tiettyjen bugien takia aukot voivatkin joskus olla täysin ummessa ja ainoa tapa korjata bugi on joko ladata peli uudestaan tai pahimmassa tapauksessa aloittaa kyseinen kenttä uudestaan alusta. Pelissä eksyy myös turhan usein, mutta karttaa voi tutkia ja apukursorin voi sijoittaa aina omalle määränpäälle, joka siten näkyy suuntanuolena pelin aikana. Pelissä pääsee myös warppaamaan ja tallentamaan, mutta ainoa tapa on ensiksi tuhota minibossi. Nämä seikat voivat pilata peli-intoa suurella todennäköisyydellä.

Kaikista haittapuolista huolimatta peli pitää otteessaan. Body Harvestissa on se "jokin" joka pistää tsemppaamaan pelin loppuun asti. Epäonnistumisia tulee tapahtumaan useita kertoja mutta pelissä on oma viehätyksensä. N64:n ehdottomia hidden gemejä jota kaikkien N64-fanaatikkojen tulisi testata edes kerran.
Arvosana: 7/10