Ultimate NES Remix (Nintendo 3DS)

Peli
Ultimate NES Remix

Konsolille: Nintendo 3DS
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Multigenre

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
26 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2016-04-29 09:05:00>
Ostaessaan Ultimate NES Remixin 3DS:lle pelaaja olettaa todennäköisesti hankkivansa molemmat Wii U:n latauspalvelussa julkaistut 8-bittisen matolaatikon suosikki Nintendo-sarjoihin perustuvat mikropelikokelmat NES Remix 1 ja 2. Näin ei kuitenknaan valitettavasti ole. Remixeistä on nimittäin otettu vain ne "parhaat" pelit, joten jäljelle jää suurin piirtein 2/3 Wii U:n kokoelmaan verrattuna. Donkey Kong 3, Ice Climber, Pinball, Wrecking Crew, Baseball, Urban Champion, Clu Clu Land,Tennis, Ice Hockey, Wario's Woods ja molemmat Golfit on jätetty kylmästi pois.

Sen sijaan mukana ovat pysyneet kuusi eri Mario peliä, kaksi ekaa Zeldaa, Metroid, Kid Icarus, Excitebike, Punch-Out ja Kirby. Tarkoituksena on tuttuun tapaan selvittää pelikohtaisesti mikrotehtäviä tutuissa NES klassikoissa, kuten kerätä kolikoita Mariossa, löytää salaisuuksia Zeldassa, poimia energiatankkeja Metroidissa jne. Suurin osa haasteista on todella helppoja ja jopa suorastaan yksinkertaistettuja. Oikeastaan ainoastaan alkuperäisen japanilaisen SMB2:n AKA Lost Levelsin kimurantti kenttäsuunnittelu laittoi hampaat kunnolla kiristelemään.

Valehtelematta voin sanoa, että sain kerättyä kolme tähteä jokaisesta haasteesta yhdessä päivässä, (Sateenkaaritähdet sitten jääkööt paremmalle aikaa) joten omistautuneelle pelaajalle pääpelissä ei kauaa nokka tuhise. Läpäisyn jälkeen aukeaa kuitenkin Famicom Remix-valikko, jossa saat kaluta samat pelit uudestaan japanilaisina versioina. Lisäsisältöä Ultimate NES Remixissä toimittavat Speed Mario Bros, joka on alkuperäinen SMB tuplanopeuteen kiihdytettynä. Lisäksi Nintendo World Championships tyylisessä moodissa pääsee kisaamaan aikarajan puitteissa kolikonkeruusta SMB:ssä ja SMB3:ssa ja lopulta pisteistä Dr.Mariossa. Kilpailu ei ole suuren suuri, koska pääsin ekalla yrityksellä maailmantilaston 17:ksi.

Ultimate NES Remix olisi varmasti ihan maittavaa retromuisteloa, jos ei olisi pelannut aikaisempia Wii U:n eShop versioita. Fyysisen 3DS pelin ostajana miettii väkisinkin syitä, miksi osa sisällöstä on tiputettu pois ja miksi yksi alkuperäisten hauskimmista ominaisuuksista, Miiverse postaukset, loistavat poissaolollaan. Käteen jää laiskan porttauksen maku ja se jos mikä laskee pisteitä. Mutta kyllä tälle voi 6.5 antaa -> 7
Arvosana: 7/10