The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (Nintendo 3DS)

Peli
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Konsolille: Nintendo 3DS
Kehittäjä: Nintendo EPD, Grezzo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2015
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
23 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2015-11-26 07:09:00>
Muotitietoinen Hytopian kansa joutuu sekasortoon, kun ilkeä Lady Maud kiroaa kauniin prinsessa Stylan rumaan kokovartalotrikooseen. Tapauksen jälkeen Hytopia jättää vaatteilla koreilun kirouksen pelossa ja alkaa odottaa kolmea legendaarista Toteemisankaria, joiden kerrotaan pelastaneen Hytopian aikaisemminkin. Juuri tähän tilanteeseen saapuu Link, joka kahden toverin avustuksella alkaa kartoittamaan Drablandsia, jossa Lady Maud ilkiöineen asustaa.

Tri Force Heroes nojaa vahvasti kolmen pelaajan yhteispeliin. Kolmea Linkiä voi ohjastaa kahden kaverin kanssa joko samassa huoneessa tai verkon yli. Rohkeimmat ottavat netistä mukaansa kaksi täysin sattumanvaraista pelaajaa. Tästä alkaakin sitten seikkailu kahdeksassa kentässä, joista jokainen jakautuu neljään kenttäkokonaisuuteen. Teemat ovat Zelda peleistä tuttuja, vihreä metsä, tulivuori, jääpalatsi yms. Kenttien alussa pelaajille annetaan jokaiselle oma erikoisase, joita käyttämällä ratkaistaan kevyitä pulmapähkinöitä. Esineiden lisäksi sekä pulmiin, että taisteluihin tuo lisäsyvyyttä seikka, että Linkit voivat nousta toistensa hartioille ja näin ollen liikkua kolmessa eri tasossa. Lisäksi elivoima on kaikille sama.

Oman mausteensa seikkailuun tuovat Hytopian vaatesuunnittelija Madame Couturen räätälöimät vaateparret, joilla jokainen Link saa ainutlaatuisia ominaisuuksia. Lähes jokaista erikoisasetta tehostamaan löytyy oma asu. Sen lisäksi pelaaja saa tietyillä kledjuilla esimerkiksi lisää elinvoimaa, ampuu miekastaan säteitä, tai kykenee astelemaan laavassa. Vaatteet tehtaillaan pääasiassa kenttien loppupalkintona saatavista esineistä, mutta niitä voi oastaa myös katukaupasta ja voittaa arkkupelistä. Eri asusteiden haaliminen tuo peliin mukaan Monster Hunter-tyylisen aspektin, jossa haluamansa kuteiden toivossa joutuu tahkoamaan samoja kenttiä moneen kertaan.

Yksinpelaajaakaan ei ole täysin unohdettu. Link voi ottaa mukaansa kaksi sielutonta Doppel-nukkea, joiden välillä hän voi vaihtaa tietoisuttaan. Ratkaisu toimii vain osittain, sillä kiperimpiä pulmia on käytännössä mahdoton toteuttaa kahden paikallaan seisovan savipatsaan kanssa. Taistelussa taas seikasta on etua, sillä ainoastaan ohjattava Link ottaa vihollisista vahinkoa.

Tri Force Heroes on auttamatta välityö sarjan muiden pelien joukossa. Vaikka meno on ihan kivaa, jää pelaaja kaipaamaan suurempaa seikkailua.Verkon kaatuilu ja rajallinen kommunikaatio raastavat hermoja moninpelissä. Kolmen kaverin kesken tämä olisi 8, mutta ilman annan7
Arvosana: 7/10