Mario Kart 7 (Nintendo 3DS)

Peli
Mario Kart 7

Konsolille: Nintendo 3DS
Kehittäjä: Nintendo EAD / Retro Studios
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2011
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
20 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

hehahi <2017-10-04 20:25:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10

fluojn <2018-07-16 09:58:00>
Jokaiselta Nintendon konsolilta täytyy löytyä oma versionsa rakastetusta Mario Kartista. 3DS sai sen heti ilmestymisvuonnaan. Ajaminen on pysynyt hyvin samanlaisena, mutta uusia ominaisuuksia edustavat ensimmäisen persoonan näkymä, vedenalainen ajo, riippuliitimet ja mahdollisuus koota oma kartingautonsa valitsemalla rungon, pyörät ja liitimen. Tietysti masiinan omaa 3D-efektiä unohtamatta!

Pelissä on yhteensä 32 kenttää, joista 16 täysin uusia, loput remiksattuja aikaisemmista Mario Karteista. Jälleen on mahdollista ajaa kolmella eri vaikeustasolla ja peilatuilla radoilla. Näiden lisäksi voi taistella pallojoen poksauttelemisesta Battle Modessa tai rahojen haalimisesta Coin Runnersissa. Pelattavia hahmoja on 16, mukana neljä täysin uutta. Cupit ja pelihahmot avataan pelaamalla kisoja, mutta autojen osat avautuvat satunnaisessa järjestyksessä kolikoita keräämällä. Jokaiseen osaan tarvitaan aluksi 50 kolikkoa ja aika pian useampi sata, joten on sanomattakin selvää, että kaikkien 24:n avattavan osan keräämiseen menee KAUAN!

Toki käsikonsoli rajoittaa mahdollisuuksia, mutta Mario Kart 7 tuntuu hieman kunnianhimottomalta ja turvalliselta jatko-osalta jossa kaikki on päällisin puolin hyvin. Radat ja moodit on kuitenkin pian kaasuteltu läpi (veteraanina vedin kaikki 150cc + Mirror Moden Cupit ekalla yrityksellä kultaa). Jäljelle jää moninpeli josta kyllä löytyy hupaa tunneiksi ja taas tunneiksi. Onlinekin on (toistaiseksi) vielä hengissä, joten peliseuran löytäminen ei pitäisi olla kauhean vaikeaa.

Kokonaisuutena hyvä Mario Kart, mutta ei sitä kirkkainta kärkeä.
Arvosana: 8/10