Kirby: Triple Deluxe (Nintendo 3DS)

Peli
Kirby: Triple Deluxe

Konsolille: Nintendo 3DS
Kehittäjä: HAL Laboratory
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
23 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2020-07-22 08:33:00>
Kirby on vuosien saatossa saanut oman pelinsä jokaiselle Nintendon konsolille ja Kirby: Triple Deluxe sai kunnian olla 3DS:n debyytti. Eräänä aamuna vaaleanpunainen palleromme havaitsee, että hänen talonsa ynnä monta muuta unimaailman maamerkkiä on kohonnut taivaalle valtavan pavunvarren nostamana. Lisäksi hämähäkkipahis Taranza on kaapannut kuningas Dededen, joten Kirbyn on taas lähdettävä pelastamaan päivä!

Siinä missä Kirbya on peliuransa aikana riepoteltu mitä kummallisemmissa koskeus-, liikkentunnistus- ja pulmailuseikkailuissa, on Triple Deluxen pääkampanja sitä puhdasta tasoloikka-Kirbya, josta sarja sai alkunsa. Esim. Kirby's Adventuresta ja Super Starista tykänneet ovat välittömästi kuin kala vedessä. Tuttuun menoon on lisätty kuitenkin mausteita melkein kolmenkymmenen kopioimiskyvyn, 3D taustojen ja kerättävien avaimenperätavaroiden muodossa. Pelin erityiskikka on kuitenkin Hypernova-hedelmä, joka tekee Kirbyn pohjattomasta mahasta VIELÄKIN pohjattomamman ja kurkusta meneekin alas niin junia, ohjuksia, bosseja ja jopa bossien helabarit! Jippoa käytetään kuitenkin mukavan säästeliäästi, ettei imeskelyyn ehdi kyllästyä.

Pelin Triple Deluxe nimitys tullee siitä tosiasiasta, että kuten Kirby-sarjassa ennenkin, mukaan on ympätty todella paljon muutakin, kuin vain päätasoloikkakampanja. Dedede's Drum Dash on rytmipeli Kirby-mausteilla, Kirby Fighters Smash Bros.-tyyppinen kaikki kaikkia vastaan mittelö, ja Arenassa otetaan mittaa pelin bosseista yhteen putkeen. Viimeisenä haasteena on Dededetour, jossa peli mennään läpi kuningas Dededellä korkeammalla vaikeusasteella.

Triple Deluxea vaivaa, kuten useimpia Kirby-pelejä, tietynlainen keskinkertaisuus. Tasoloikka on sarjalle tyypillisen helppoa ja hyväntuulista, mutta kauniista taustoista ja hykerryttävistä kenttäratkaisuista huolimatta homma ei kuitenkaan koskaan nouse samanlaisiin sfääreihin, kuin esimerkiksi Mario-peleissä. Lisäksi mukaan ympätyt minipelit eivät tuo juurikaan lisäarvoa tarinakampanjan täydellisesti läpäisseelle pelaajalle. Kyseessä on kuitenkin HAL Laboratoryn tasaista laatua, jossa kokemus ja rakkaus lajiin näkyy. Sen parissa viihtyy mielellään, jos kohta jälkipolville ei jää mitään aivan järisyttävää kerrottavaa.
Arvosana: 8/10