Wrecking Crew (NES)

Peli
Wrecking Crew

Konsolille: NES
Kehittäjä: Nintendo R&D1
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 1985
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ongelmanratkaisu

Keskihinnat
CIB: 80 euroa
L: 25 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
26 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
18 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

kipema <2014-02-07 11:14:00>
Noin 24 vuotta taaksepäin siinä 11 vuoden kieppeillä oleva pojankloppi, istuskeli levottomana kotona huoneessaan silmät kiiluen ja sormet syyhyten, kelloa seuraillen ja levottomana odotellen vanhempia kotiin. Tänään on se päivä tänään saan ihka ensimmäisen oman konsolin, ja pääsen pelaamaan Super mario bros. peliä, olinhan sitä jo kavereiden luona päässyt kokeilemaan.
Mutta kuinka suuri pettymys olikaan kun pakkausta avatessani paketista löytyikin wrecking crew peli. Mitä mitä mitä???? Mario kylläkin mutta ei ihan mitä oli pojalla ollut mielessä.

No ei sinäänsä, tämän pelin ääressä tuli vietettyä monta iltaa ja yötäkin.
Pelissä on Mario ja vasara, ja niillä mennään. uskaltaisin sanoa että pelissä on hiukan jotain vaikutteita ice climber pelistä. Nuijitaan minkä ehditään, kuvaruudun vasemmasta tai oikeasta reunasta sisään ja toisesta ulos.
Pelaajan tehtävänä on vasaroida kevyt rakenteisia seiniä ja vähän tukevampia tiilisiä "seinäpaloja" jotka sijaitsevat erinäisillä tasoilla jne. sekä nuijittavana on myös tikkaita. Apuna nuijaa heiluttavalla putkimiehellä on sinne tänne pelikenttään sijoitettuja pommeja, joita lyömällä pommi räjäyttää koko rivin seiniä tai vioittaa niitä ainakin osittain, jotka siinä samalla rivillä pommin kanssa nyt sattuvat olemaan.

kun kaikki tuhottava on tuhottu siirrytään seuraavaan kenttään jne jne. Kuitenkaan ettei peli menisi liian helpoksi, pelaajan riesana pyörii erinäisiä örkkejä pelikentällä. Eikä peli pelkästään ole pelkkää mielivaltaista nuijimista, aina kannattaa ensin tutkia ennen kuin alkaa hutkia. Pelin edetessä järjestys millä seinän paloja rikkoo on myös merkitystä. Eli loppupeleissä erittäin viihdyttävä peli ja aivan turhaan aliarvostettu. Mielelläni voisin taas muutaman tunnin uhrata kyseisen pelin parissa.

Ja kerrottakoon vielä että sain kuin sainkin myöhemmin myös sen kaipaamani Super mario bros-pelin :)


Arvosana: 8/10