Teenage Mutant Hero Turtles (NES)

Peli
Teenage Mutant Hero Turtles

Konsolille: NES
Kehittäjä: Konami
Julkaisija: Ultra

Julkaisuvuosi: 1989
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
26 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
14 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
6.4

Tähän peliin on kirjoitettu (5) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2012-09-03 14:28:00>
Lapsuuden armoton Turtle-fanitus antoi paljon anteeksi, kun alkuperäistä kilpikonnaseikkailua pelattiin niin Amigalla, kuin NESillä hampaat kiristellen ja välillä jopa itkua vääntäen. Peli on nimittäin aivan hervottoman haastava parin ensimmäisen kentän jälkeen ja kaikille on varmasti jäänyt mieleen patokentän hermoja raastava uintikenttä leväkäytävineen. Plussaa tulee ehdottomasti mahdollisuudesta vaihtaa kilpureita ja kerätä heittotähtiä ja bumerangeja erikoisaseiksi. Kritiikkiä tulee armotta hienon Turtles-lisenssin potentiaalin haaskaamisesta kehittämällä ihan outoja vihollisia ja päävastuksia. Lisäksi vlillä turhankin herkät hyppykontrollit saavat kämmimään tärkeät loikat kerta toisensa jälkeen. Seikkailun herättämä nostalgia nostaa kuitenkin pisteitä.
Arvosana: 7/10

Playtecno <2014-06-19 15:21:00>
No niin. Tämä olisi arvosteltavana nyt kun sen läpikin pääsin. Otetaan ensin pelin hyvät asiat: Kaikki neljä kilpparia ja niitä voi vaihtaa lennosta, erilaiset kerättävät aseet, +haaste kiitettävä, +musiikki ok..
Mutta tästä pelistä löytyy roppakaupalla huonoja asioita. Epäreilumainen vaikeus ja haaste, mikä johtuu lähinnä V-mäisistä hypyistä ja halpamaisesta suunnittelusta. Muiden aseiden heikkous paitsi Donin, ihan kummallisia vihollisia ja huonosti käytetty lisenssi mm. ei Krangia, puolet pelin pomovastuksista on säälittäviä, ei tv-sarjan musiikkia, muihin NES-peleihin verrattuna tosi lyhyt, kontrollit. Suosittelen vaikeaa peliä hakevalle, mutta en välttämättä Turtles-fanille.
Arvosana: 6/10

Qaceq <2015-08-04 20:20:00>
Vuonna 1984 Julkaistiin ensimmäinen sarjakuva joka kertoi Teenage mutant ninja turtleseista, kilpikonnista jotka olivat muuttuneet ihmismäisiksi mutageenin avulla ja oppivat ninja taitoja Hamato Yoshin opissa tai paremmin tiedettynä Särö, mestari Tikku taikka Splintter englanniksi. Siitä alkoi TMNT räjähdysmäinen suosio josta myös pelejä aloitettiin suunittelemaan, kuten tämä vuonna 1989 Konamin luoma ja Ultra Gamesin/Konamin julkaisema Turtles Nintendo Entarment Systemille.

Peli itsessään on ulko asultaan yllättävän nätin näköinen ja suhteelisen värikäs jokainen kilpikonna on tunnistettavissa aseiden ja värien mukaan.Kontrollit ovat pelissä suth näpäkät kilpikonnat tottelevat mukavasti kontrolleja mutta hyppy mekanismi on joissain tapauksissa suhteelisen tarkka ja vaikeasti kontrolloitava. Peli sortuu valitettavasti yhteen asiaan ja se on vaikeus otetaan esim pato kohtauksen uinti kohta jos ei uinti mekanismi oo tarpeeksi haastava niin on siihen päätetty lyödä viellä suth tiukka aika määre missä ajassa pitää pommit purkaa mutta ajan kanssa tämän oppii menemään läpi ongelmitta kuten on moni pelaaja jo tähän päivään mennessä todennut. Toinen suurta vaikeutta aiheuttava on pelin RNG elementi ja joissakin kohtiin raukkamaisuus onnistut tekemään tiukan hypyn kunnes tulee vihollinen joka knockbäckkää sinut alas esim rakennusten katolta ja eiku koko mesta alusta. Toinen vaikea paikka on tecnodromi ja siellä olevat jetback miehet jotka on varmasti aheuttanut suurta pää vaivaa monille tätä pelaanneille pelaajille mutta peli antaa palkioksi lopussa silpurin joka on todella helppo jos tiedät miten hänet voitat kaikkein helpoiten. YKsi toinen suuri miinus tulee siitä että Donatello on pelin parhain hahmo jos menetät hänet niin resettiä vaan doni tappaa suurimmat osan vihllisista yhdellä iskulla joka on sääli ku muut turtlesit jäävät vähemmän pelattavana :(. Pelissä on myös muitakin bosseja kuten Rocksteady ja Bebop jotka ovat täysin tunnistettavissa mutta ovat turhan helppoja kuten muutkin pelin pomot ja väli bossit joka on sääli sinänsä että peli olisi voinut hakea vaikeutta näistä pomoista toisin ku perus kentistä.

plussat
-Musat ovat hienot vaikkei ookkaan tv-sarjasta tuttuja rallatuksia
-ulko asu on upea

Miinukset
-pelin vaikkeus ja raukkamaisuus tietyissä kohdissa
-liian helpot pomot

Loppu arvosanaksi annan 8 vaikka peli olikin vaikea ja vitt****, niin nautin silti suunnattomasti tämän pelaamisesta ja varmasti tulee uudestaan pelattua
Arvosana: 8/10

Vinkka <2018-02-01 15:24:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 7/10

Kuzpo <2018-11-23 17:32:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 4/10