Shadow Warriors (NES)

Peli
Shadow Warriors

Konsolille: NES
Kehittäjä: Tecmo
Julkaisija: Tecmo

Julkaisuvuosi: 1989
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
85 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
19 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.3

Tähän peliin on kirjoitettu (4) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2012-10-30 21:12:00>
Muualla maailmassa nimellä Ninja Gaiden tunnettu Shadow Warriors ei paljoa esittelyjä NES-piireissä kaipaa. Nuori ninja Ryu Hayabusa lähtee selvittämään isänsä kuolemaan liittyvää salaisuuksien vyyhtiä CIA:n leivissä. Tehtävä saattaa parin ensimmäisen kentän perusteella tuntua melko helpolta, mutta hetken kuluttua hymy hyytyy, luu juuttuu kurkkuun, jauhot menevät suuhun ja kasvot kalpenevat. Shadow Warriors on nimittäin ei enempää eikä vähempää kuin yksi maailman vaikeimmista peleistä. Myöhemmät kentät ovat täynnä tappavia kuiluja ja yhdeksän kertaa kymmenestä seuraavalla kielekkeellä tai jo ilmalennon aikana eteen asettuu vihulainen, joka lähettää sankarimme kirkuen rotkon pohjalle. Varovainen eteneminenkään ei auta, sillä viholliset respawnaavat jatkuvalla syötöllä ja välillä jopa melko randomisti. Pelin läpäisseet tietävät, miksi sen kotkat ovat yksiä pelihistorian vihatuimpia vihollisia. Pomotaistelut ovat onneksi melko helppoja jos tietää, mitä tehdä (Paitsi viimeinen pomo), mutta vaikeutta lisää se, että tappion jälkeen on selvitettävä uudelleen koko reitti päällikön luo. Kaikesta huolimatta Shadow Warriors on ehtää toimintaseikkailua vaikka päällimmäiseksi tunteeksi jääkin turhautuneisuus. Erityismaininta tulee NES-mittapuulla komeista välinäytöksistä.
Arvosana: 8/10

Gadmin <2013-05-03 13:44:00>
Shadow Warrior tai tuttavallisemmin Ninja Gaiden. Kaikkien parjaama ninjapeli, jota on kutsuttu, ehkä oikeutetustikkin erääksi vaikeimmista NES peleistä. Shadow Warriorin vaikeus iskee päin kasvoja kuin moukari, mutta jotenkin se ei pelikokemusta ja pelaamista kuitenkaan haittaa, sillä vaikeus on "reilua" ja pelissä pärjääkin hyvin kun kenttiä ja niitä samoja hankalia kohtia jaksaa vain takoa kerta toisensa jälkeen. Ja tuosta armottomasta takomisesta johtuen pelin tuomat onnistumistunteet on häkellyttävän kovia. Jos kaipaat haasteellisia kokemuksia toiminnallisen tasoloikinnan parissa, niin tästä löytyy vastaus kaikkeen. Kaiken kukkuraksi pelissä on vielä omalle aikakaudelleen teärvät grafiikat, hienot musiikit, sekä raudanlujat kontrollit, joten tässä eräs parhaista ja legendaarisimmista NES peleistä!
Arvosana: 9/10

Rixeri <2013-10-11 17:50:00>
Shadow Warrior on erinomainen peli jos tahtoo retro haastetta. Peli on haastava, mutta pelin pystyy "oppimaan". Pelin viholliset täytyy oppia tuntemaan. Tuleeko vihollinen tästä hypystä ja pitääkö pelaajan odottaa 1 sekunnin verran vihollista ennen hyppyä? Vai pitääkö hyppää ja äkkiä tuhota vihollinen. Tämä peli jos mikään on tuonut minulle onnistumisen tunteen. Viimeisen päävihun voittamisen jälkeen huusin ja huusin innosta. Erittäin kiva myös pelata jos haluat pelaa nopean pelin tasohyppelyä. Erittäin hyvä peli ja tulee pelattua vieläkin!
Arvosana: 10/10

Kuzpo <2018-11-23 17:29:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10