Probotector (NES)

Peli
Probotector

Konsolille: NES
Kehittäjä: Konami
Julkaisija: Konami

Julkaisuvuosi: 1990
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta

Keskihinnat
CIB: 120 euroa
L: 40 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
75 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
26 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.7

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

SikSak <2012-09-05 11:04:00>
Probotector (tunnetaan myös nimellä Contra) on todellinen klassikko toimintapelien keskuudessa. Jämäkät kontrollit ja mahdollisuus ampua kahdeksaan suuntaan tekee pelistä helpon pelata, mutta vaikeutta silti löytyy paljon. Probotectoria onkin monesti sanottu yhdeksi NESsin vaikeimmista peleistä ja Konami koodille tulee helposti käyttöä. Musiikitkin ovat huippuluokkaa.
Arvosana: 9/10

Gadmin <2014-09-11 18:38:00>
Räiskintä/toimintaklassikko vailla vertaa. Probotector on pääasiallisesti sivustapäin (poikkeuksellinenkin kenttä löytyy) kuvattu räiskintäpeli, jossa pelaaja etenee kovaa vauhtia eteenpäin ja ruudun joka suunnasta puskee örmyjä päälle. Eli taatusti hankalaa meininkiä luvassa sillä yksikin osuma on kuolettava. Onneksi etenemisen lomassa saa parempia aseita ja pelissä on mahdollisuus juosta eteenpäin kohti surman suuta myös kaverin kanssa, joten edes yksin ei tarvi kuolla. Kokonaisuudessaan klassikko, hyvillä kontrolleilla, mutta ah, niin saat*nallisen vaikea.
Arvosana: 9/10

Vinkka <2018-02-01 15:12:00>
Kun laitoin pelin päälle niin pitkään piti miettiä että missä oon kuullu tuon valikko biisin, no Contrassa. Saksassa Nintendo Of Europen pääkonttorissa aikoinaan päätettiin sensuroida Contraa niin että kaikki ihmishahmot vaihdettiin roboteiksi. Kuitenkin loistava peli ja todella vaikea! Suosittelen lämpimästi!
Arvosana: 8/10