Bucky O'Hare (NES)

Peli
Bucky O'Hare

Konsolille: NES
Kehittäjä: Konami
Julkaisija: Konami

Julkaisuvuosi: 1992
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 110 euroa
L: 40 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
126 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
42 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.2

Tähän peliin on kirjoitettu (6) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Gadmin <2012-09-04 16:14:00>
Bucky O'Hare kisaa tiukasti NESsin parhaan tasohyppelypelin tittelistä mm. Mario- ja Mega Man pelien kanssa. Bucky O'Hare on siis karkkimaisella grafiikalla höystetty tasoloikka/ammuskelupeli. Pelissä pelaaja pääsee pelaamaan erilaisilla erikoiskyvyillä varustetuilla hahmoilla, jotka yrittävät pelastaa kavereitaan eri planeetoilta. Jokaisen planeetan läpäistäessään pelaaja saa joukkoonsa uuden pelattavan hahmon, joka auttaa aina seuraavan planeetan läpäisyssä. Myös pelin ohjausmekaniikka tottelee erinomaisesti ja pelimusiikit ovat eräitä konsolin parhaimmista. Tästä pelistä ei voi muuta kuin pitää!
Arvosana: 9/10

fluojn <2012-10-26 11:39:00>
Konami on tunnettu NESin kulta-aikana monista lähes genrensä määrittelevistä peleistä. Bucky O'Hare perustuu 80-luvun alun sarjakuvaan, joka sittemmin synnytti niin tv-sarjaa, kuin leluperhettäkin. Selkeästi perheen pienimmille suunnattu räiskintätasoloikka ei vaikeusasteeltaan tosin vastaa lainkaan kohderyhmäänsä. Pelin alussa valittavasta neljästä planeetasta ainoastaan green ja yellow planet ovat juuri ja juuri kasuaalipelaajien läpäisyn ulottuvissa, mutta red planetin kivillä ratsastaminen ja viimeistään blue planetin luistelu jäisillä pinnoilla ja tappavilla käärmeillä iskee luun kurkkuun jopa kaikista kovaksikeitetyimmälle hardcore harrastajalle. Toisin sanoen peli on aivan JÄRJETTÖMÄN vaikea. Joka kentän jälkeen karttuvalla hahmokaartilla on yhteinen energiapalkki, joka ei kauheasti lohduta, sillä ympäristö viljelee yhden osuman tappoja sellaisella sarjatulella, että pärjätäkseen on joka ikinen ruutu ja frame opeteltava ulkoa monien kuolemien ja continue-valintojen jälkeen. Onneksi vastapainona pikselintarkkoihin tasoloikkakohtiin bossit ovat verrattain helppoja, kunhan oppii väistämään niiden yhden tapon liikkeet (poislukien kolme viimeistä, jotka ovat silkkaa väsytys ja kestävyystaistelua). Pelistä jää kuitenkin hyvä maku, sillä hahmoissa ja kentissä on kivasti vaihtelua. Piirun verran vähemmän haastetta ja peli luettaisiin aina parhaiden NES-pelien listoihin.
Arvosana: 8/10

Playtecno <2014-02-22 09:40:00>
Bucky O'Hare on nesillä mielestäni jopa hiukan aliarvostettu. Peli pyörii jopa samassa sarjassa kuin Mario ja Mega Man. Peli keksii varsinkin loppupuolella hienoja ja nerokkaita pulmia ja kenttiä, jos niitä nyt ihan läpi pääsekään tai edes koittamaan ilman koodia, sillä peli on TODELLA VAIKEA. Aluksi se saattaa tuntuu helpolta ja jos pääset läpi neljä planeetta tasoa, joudut toad mothership-tasoille, missä on tosi pirullisia,
mutta myös nerokkaita ideoita. Viimeisen ajokentän kolme pomoa ovat taas todella ärsyttäviä, koska kestää lähemmäs 50 laukausta tuhota yksi. Mutta pelissä on loppumattomat continuet ja saa jatkaa jokaisen act. vaiheen alusta, niin peli on kyllä mahdollista selvittää. Huippu tasoloikkatoiminta silti ja mainniot musiikit. Mainio peli!
Arvosana: 9/10

tomppa84 <2016-01-11 14:58:00>
Tämän pupun seikkailut ovat jääneet aika monelta pimentoon juurikin myöhäisen julkaisuajankohdan vuoksi. Samaan aikaan taisi Mario World ja SNES buumi olla valloillaan joka söi kaiken palstatilan Buckyltä pois. Huomattavaa oli myös, että aiheeseen liittyvää sarjakuvaa sekä action figuuria oli myös tarjolla.

Peli on eittämättä NES:n parhainta antia sen omalla mukavuusalueellaan, eli tasohyppelyissä. Epälineaarisesti voi valita mistä tasosta aloittaa sekä eri hahmoja persoonallisine ominaisuuksineen riittää valita asti. Juurikin noista syistä pelistä tulee helposti mieleen Mega Man-sarja, tosin se onkin toisen pelitalon tuotoksia. Voipi olla että vaikutteita on omaksuttu. Vaikeustaso on alkuun helppo mutta edetessä se nopeutuu ja kokonaisuutena peli on kohtalainen vaikeudeltaan. Ei mahdoton läpäistä mutta muutama helppo kuolema mahtuu joukkoon. Keskiverto housunkuluttaja saa tunnin parin pelailulla menemään sen muutaman illan verran.

Audiovisuaalinen puoli on todella kunnossa ja muutamia tunnareita saattaa jäädä jälkikäteen hyräilemäänkin. Merkki hyvästä pelimusiikista, joka näinä päivinä melko harvinaista. Salasana tallennus sekä sekä loputtomat continuet antavat sopivasti armoa.

Persoonallinen ja helposti lähestyttävä Bucky saa täältä 9/10, yhden pisteen pois nitistys epätasaisesta vaikeusasteesta vähentyy tosin. Ehdottomasti suositeltava keräily sekä pelaamisen kohde, tosin PAL kartit taitavat pyöriä siellä hinnoiltaan 50€ nurkilla, eli ihan halvimmasta pelistä ei puhuta.
Arvosana: 9/10

ValHe <2016-11-26 21:23:00>
Aivan mahtava, paras tasohyppely peli mitä nes konsolilla löytyy.
Kuolemia tulee mutta lopullista gameoveri ei tule, pääset jatkamaan mihin kuolit.
Loistavaa!
Hypi, pompi, väistä, ammu. Vaatimaton mutta Saakelin vaativa.
Kontrollit ovat erinomaiset, musiikki vielä parempaa!
Parasta laatua!
Arvosana: 10/10

Vinkka <2018-02-01 14:40:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10