Blaster Master (NES)

Peli
Blaster Master

Konsolille: NES
Kehittäjä: Sunsoft
Julkaisija: Sunsoft

Julkaisuvuosi: 1988
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
41 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
15 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Gadmin <2012-09-03 08:40:00>
Jäätävän hieno ja laajoja pelimaailmoja sisältävä peli, jonka tarina on täysin käsittämätön. Pelin alussa pienen pojan lemmikki sammakko pääsee karkuun ja poika ottaa auton alleen ja lähtee perään? Siis mitä hittoa!? :D

Peli on sivultapäin kuvattu autolla ajelupeli. Auto on tietysti varustettu tykein, sekä hyppyominaisuuksin, kuten kunnon autojen kuuluukin olla. Erikoisen pelistä tekee myös se, että autonsa voi jättää minne hyvänsä ja jatkaa matkaa myös jalan. Järisyttävän laajat kentät (siihen maailmanaikaan) ja vaihtelevat kentät tekevät pelistä vähintäänkin loisteliaan, jota voi mielellään suositella kaikille toiminnallisista tasohyppelyistä pitäville!
Arvosana: 9/10

SikSak <2012-09-17 23:16:00>
Blaster Master lainaa paljon monilta peleiltä heittämällä soppaan omia ideoita ja lopputuloksena on lähes täyskymppi. Pelissä liikutaan sivultapäin kuvatussa isossa pelimaailmassa pääasiassa autolla, johon etsitään Metroid tyyliin lisää tavaroita uusiin paikkoihin pääsemistä varten. Nämä lisävarusteet löytyvät ylhäältäpäin kuvatuista luolista, joissa kuljetaan jalan ja käsiaseeseenkin saa parannusta, joka tosin heikkenee aina osumaa otettaessa. Peli on hienon näköinen, tarina on huvittava, pelattavuus toimii todella hyvin ja musiikitkin ovat mukaansa tempaavat. Ainoa miinus on yhtäkkiä ilmestyvät viholliset heikon ruudunpäivityksen takia, jolloin reaktioaikaa ei jää ollenkaan. Tämä seikka hankaloittaa peliä liikaa, koska tietyt kohdat on vain pakko opetella ulkoa. Jos se olisi saatu Blaster Masterista hiottua pois se olisi helposti konsolin ehdotonta kärkeä.
Arvosana: 9/10

hokipoika666 <2021-01-13 23:59:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10