Batman Return of the Joker (NES)

Peli
Batman Return of the Joker

Konsolille: NES
Kehittäjä: Sunsoft
Julkaisija: Sunsoft

Julkaisuvuosi: 1991
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta

Keskihinnat
CIB: 80 euroa
L: 35 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
149 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
28 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.3

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

tomstoi <2014-03-07 13:00:00>
Puhutaanpa sitten Batman Return of the Jokerista. Peli on jatko-osa Sunsoftin aikaisemmalle Batman pelille, joka on yksi NES:n parhaimmista peleistä. Mutta tämä jatko-osa on veistelty niin eri puusta, että tämä jakaa mielipiteitä.

Käsitellään ensin itsestään selvyydet, jotka liittyvät Sunsoftin peleihin; peli on hyvän näköinen sekä pelissä on mainiota musiikkia. Sitten siirrytään gameplayn puolelle, joka Sunsoftin tapauksessa saattaa olla joko osuma tai huti. Peli on hyvin erilainen verrattuna ensimmäiseen Batman peliin, joka muistutti enemmän hidastempoista Ninja Gaidenia, sillä tämä tyyliltään tasoloikka-shoot em' up. Eli tavastaan poiketen Batman ei pistä porukkaa pinoon nyrkein ja batarangein vaan tällä kertaa Batmanilla on käytettävissään ase, johon löytyy erilaisia upgradeja kentistä. Käytännössä peli siis etenee Batmanin kävellessä eteenpäin kuin Robocop ja pistämässä Jokerin kätyreitä pinoon höystettynä parilla tasoloikka kohdalla.

Miten tämä iso muutos sitten loksahtaa peliin? Tämä jakaa mielipiteitä, sillä mikäli nauttii suoraviivaisesta toimintaviihteistä, niin uskoisin tämän kolahtavan kuin metrin halko. Mitään tämän syvällisempää pelistä ei saa irti, eikä sen välttämättä sellaista pitäisi ollakaan. Peli on riittävän lyhyt, että pelimekaniikat sellaisenaan tuovat riittävästi vaihtelua sekä yleisesti pelin anti viihdyttää loppuun asti.
Arvosana: 8/10

Gadmin <2017-05-05 09:17:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10

MrBurton <2017-12-07 22:31:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10