Adventures of Lolo 2 (NES)

Peli
Adventures of Lolo 2

Konsolille: NES
Kehittäjä: HAL Laboratory
Julkaisija: HAL

Julkaisuvuosi: 1990
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ongelmanratkaisu

Keskihinnat
CIB: 70 euroa
L: 30 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
49 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
20 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Gadmin <2016-03-23 11:27:00>
Adventures of Lolo 2 on tutun puzzlepelin toinen mainio osa. Pelissä sininen pallukka (eli Lolo) yrittää pelastaa paremman puoliskonsa (eli Lalan) pahan hallitsijan kynsistä, liikkumalla kymmenien vaarallisten ja ongelmanratkomista vaativien ruutujen läpi. Eroavaisuuksia Adventures of Lolo 2:den ja ensimmäisen osan välillä on varsin vähän, sillä viholliskatras ja grafiikkakin on lähes identtinen, mutta miksipä sitä pitää toimivaa muuttaa ja toki kentät ovat täysin uudenlaisia.

Adventures of Lolo 2:den vaikeustasoa on kuitenkin saatu hilattua huomattavasti korkeammaksi, suhteessa ensimmäiseen osaan. Vaikeustason nosto on kylläkin tehty hieman kierosti, sillä se on saatu nostettua siten, että tappamalla vihollisen ja blokkaamalla vihollisen syntymispisteen esim. laatikolla vihollinen synytyykin täysin uuteen paikkaan. Tämä johtaa siihen, että useissa kentissä se oikea vihollinen, joka blokkaamalla syntyy toiseen paikkaan täytyykin etsiä yrityksen ja erehdyksen kautta, käymällä kaikki viholliset läpi.

Joka tapauksessa edelleen tuttua puzzleilua ja taattua HAL-laatua kaikille jotka haluavat koetella ongelmanratkontakykyään!
Arvosana: 8/10