Teenage Mutant Hero Turtles: The Hyperstone Heist (Mega Drive)

Peli
Teenage Mutant Hero Turtles: The Hyperstone Heist

Konsolille: Mega Drive
Kehittäjä: Konami
Julkaisija: Konami

Julkaisuvuosi: 1992
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tappelu

Keskihinnat
CIB: 60 euroa
L: 25 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
65 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

megadrives <2013-06-12 16:16:00>
Cowabunga! Megadriven versio Turtles In Timesta. Kenttiä on 5kpl mutta ne on pidempiä kun snes versiossa ja tulevat erijärjestyksessä, muutenkin pelit poikkeaa toisistaan varsin runsaasti. Esimerkiksi 3 kentän lopussa on vastassa silppurin oikeakäsi Tatsu. Pelissä on hyvä henki päällä jatkuvasti ja megadrivestä irtoaa menevät turtlemusat joka kentässä. Pelattavuuttakin on muutettu hieman, juoksuunlähtö tapahtuu napinpainalluksella, mikä on erinomaista, sillä hilpeät liukupotkut sun muut kärrynpyörät onnistuvat paljon helpommin, ja tätä versiota onkin itse asiassa kaikkein hauskinta pelata. Graafisesti peli on hieno ja moninpelinä parasta A-luokkaa.
Tähän versioon kannattaa tutustua jos tykkää muistakin turtles tappelupeleistä, peli alkaa vaan olla suhteellisen harvinainen ja sitä mukaan hinnoissaan.

Arvosana: 10/10

grille <2016-07-19 19:35:00>
Nuorena fanitin turtleseja sen verta kovasti, että pitkän ajan halusin päästä taas teini kilpparien kanssa leikkimään. Lopulta löysin siihen keinonki Mega Driven Hyperstone Heistin avulla.
Tätä Mega Driven Turtlesia en lähde vertaamaan tämän epäviralliseen serkkuun, eli SNESin aika konniin olleskaan. Tässä arviossa Keskityn katsomaan vain, miltä Hyperstone Heist maistu.

Peli on beat 'em uppia, jossa aluksi valitaan yksi neljästä kilpikonnasta, jolla sitten lähetään pahoinpitelemään kaiken maailman ninjasolttuja sekä robotteja. Tasoja on viisi täynnä samankaltaisia vastustajia ja kentän lopussa perinteikkäästi odottaa vahvempi pomovastustaja. Pomovastustajat ovat tuttuja Turtlesia katsoneille ja mitään erikoisempia WoW! elämäksiä on turha odottaa.

Liikkeitä konnilta löytyy peruslyönnin lisäksi hyppypotkua ja erikoisliike, joka vie osan myös kilpparin energiasta. Vaikka kaikilla Turtleseilla on omat aseensa, tuntuva ne kaikki silti liian samanlaisilta. Erikoisliikettäkään ei juuri tullu käytettyä energian menetyksen pelossa ja koska perus iskullakin saa tarpeeksi vahinkoa aikaan.

Pelin pahin ongelma on yksitoikkoisuus. Peli ei ole kovin pitkä, mutta siihen ehtii kyllästyä jo ennen pelin loppua. Kyllä tämän silti läpi vetäsee ihan mielellään, mutta kovin nopeaa en uudestaan yksin pelaisi. Hyperstone Heist on myös helppohko. Läpäisin sen ekalla yrittämällä ilman harjoittelua. Tätä en kuitenkaa laskisi miinukseksi, koska on suorastaan mukava pelata Mega Drivella välillä peliä, jossa ei tarvi stressata elämien loppumista.

Juoni ei omalaatuisuudellaa hurraa. Tarinassa silppuri on saanut jonku hyperkiven jostain ja aikoo valloittaa maailman. Juoni nyt ei muutenkaan pelin pääasialta edes tunnu joten se on helppo jättää pahiksia piestessä omaan arvoonsa.

Pelissä on läsnä Turtles meininki, se näyttää ihan kivalta, kuulosta ihan hyvältä ja kontrollitkin toimii. Se ei kuitenkaa pääse loistamaan kunnolla kuin yhdellä osa-alueella, nimittäin kaksinpelinä. Turtles fiilikset nousee kertaheitolla jo pelin ääreen pakotetun paremman puoliskon avulla.
Peliä kaverin kanssa pelatessa voi myös nostaa arvosanaa helposti pisteellä.
Arvosana: 8/10