Streets of Rage II (Mega Drive)

Peli
Streets of Rage II

Konsolille: Mega Drive
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1992
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 8 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
32 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

megadrives <2013-06-11 10:30:00>
Streets of Rage 2 on peli mitä jokaisen tappelupeleistä tykkäävän pitäisi tietää. Kyseessähän on vielä tähän päivään menessä paras beat ’em up peli mitä on ikinä tehty. Pelin grafiikat, pelattavuus, musiikit tekevät tästä megadriven yhden parhaista peleistä. Hahmoja on pelattavana 4kpl, tasapainonen Axel, nopea ja kaunis Blaze, todella nopea ja heikko Skate, viimeiseksi todella vahva mörssäri Max, jolla on ilo hakata konnat kanveesiin ja katkoa selkärankoja. Kenttiä on 8kpl ja ne on todella vaihtelevia konnineen. Vaikeusaste on pelissä sopiva koska pelistä löytyy 6 vaikeusastetta. Viimeisen mania vaikeusasteen saa käyttöön kun pelaa hardest tasolla läpi. Kaverin kanssa peli senkun paranee, on mukavaa mätkiä yhdessä konnia tai toisiaan. Tämä peli ei häpeä uudempia beat ’em up pelejä tippaakaan vaan pieksää nekin mennen tullen kanveesiin, piste.
Arvosana: 10/10

grille <2016-07-24 11:58:00>
SoR trilogia arvostelu 2/3.

Segan Street of Rage trilogia on yksi Mega Driven suurimmista yksinoikeus herkuista. Otin työn alle pelata kolmikkoa urakalla ja suosittelen lukemaan nämä arviot oikeassa järjestyksessä :)

SoR2 tuntuu olevan jokapuolella kolmikon pidetyin osa ja ihmekkös tuo, koska SoR2 on oikeastaan täydellinen beat em up paketti. Pelistä löytyy hyvät vaikeusasteet niin aloittelijoille kuin kokeneillekkin mätkijöille. Musiikit rokkaa ja peliä katselee mielellään. Kontrollit on viimesen päälle hiottuja, sekä tätä on lähes yhtä hauska pelata yksin kuin kaksin.

Peli alkaa vuosi ykkösen tapahtumien jälkeen. Adam, lempihahmoni ykkösestä on kadonnut. Mr.X sen sijaan palannut rikollisjengeineen ja kadut ovat jälleen sekasorron vallassa. Sankareille on siis taas tarvetta. Mukana ovat ykkösestä tutut Axel sekä Blaze. Koska Adam oli lempparini, on ainoastaan oikein että hänet on korvattu kahdella hahmolla. Mukaan liittyy Adamin pikkuveli lempinimeltään Skate, joka vie pelin ainoalta naiselta, Blazelta kunnian nopeimpana ja heikoimpana hahmona. Toisena remmiin lyöttäytyy väkivahva Max, joka ottaa pelin tankin roolin tyylikkäästi itselleen.

Kakkonen parantaa joka osa-alueella verratteassa ykköseen. Vaikka samoihin vihollisiin ja pomoihin törmää edelleen useasti, ovat ne tällä kertaa niin hyvin tasapainoitettuja kokonaisuuksia, etteivät onnistu ärsytyskäyrää nostamaan. Kakkonen tuo myös kaikille vihollisille energiaviivat, sekä hauskat nimet näkyviin. Päähahmotkin tuntuvat tällä kertaa kunnolla erinlaisilta pelata.
Välillä tuntui että kakkonen olisi kuin paremmin tehty ykkönen. Siitä löytyy myös kahdeksan kenttää, joista osa hyvin samantyylisiä ykkösen kanssa. Viholliset ovat monet vanhoja tuttuja ja viimenen pomokin lähes samanlainen kokonaisuus.

Street of Rage kakkosessa hahmot ovat saneet liudan liikkeitä lisää ja kaikilla on nyt omat spesiaalinsa. Spesiaali liikeitä ei ole ykkösen tyyliin rajattua määrää, vaan ne veloittavat palan energiasta. Hahmoista lempparikseni nousi turvallisesti Alex, jonka koukkuihin ihastuin heti. Muuten mättökaava on aika tuttua ykkösen pelanneilla hyppypotkuja, heittoja ja maastalöytyviä aseita myöden.
Pelimuotoja on saatu yksi lisää, eli Duel, jossa voi kamppailla Vs. mättöjen tyyliin kaveria vastaan.
Ainoa harmittava seikka oli, että kakkonen on kolmikon ainoa peli ilman useampaa loppuratkaisua.

Kaikkia kunnon turpasaunoista pitäviä, voin suositella tämän pikimmiten hankkimaan.
Arvosana: 10/10