Earthworm Jim (Mega Drive)

Peli
Earthworm Jim

Konsolille: Mega Drive
Julkaisija: Virgin

Julkaisuvuosi: 1994

Keskihinnat
CIB: 15 euroa
L: 6 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
24 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
18 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-11-01 06:49:00>
Jim on normaali kastemato jonka kohtalo olisi voinut olla linnunruokana tai ongenkoukussa. Jimin maailma kuitenkin mullistuu, kun hän kömpii taivaalta tippuneeseen superpukuun, joka tekee hänestä ihmismäisen pyssysankarin. Puvussa Jim pystyy pomppimaan, lyömään, ampumaan, kiipeilemään ynnä kaikkee muuta mitä toiminta sankarin kuuluukin. Myös matoa, eli puvun päätä käytetään monella tavalla hyödyksi. Aseesta löytyy ammukset, jotka on vähän väliä loppu ja niiden loppuessa, on oikeasti aseeton olo. Ammuksia pystyy keräämään kentiltä lisää ja kun yli tuhanteen pääsee saa todella tehokkaita ja hyödyllisiä super-ammuksia. Ase lataa myös hitaasti ammuksia itsestään niiden loppuessa.

Earthworm Jim on toiminta tasoloikka run 'n gun vihahteilla, hyppysellisellä shootteria, ripauksella kaahailua ja aimo annoksella huumoria. Miltä kuulostaa taistelu robottikanaa vastaan? Tai benjiköysi kamppailu vihreän liman kanssa? Entä ratsastus kissoja syövällä jättiläis hamsterilla? Kentät ovat todella mielikuvituksellisia ja sisältävät todella paljon vaihtelua.

Tätä peliä ei pidä eikä saa ottaa vakavasti, muuta kuin haasteensa puolesta. Peli on nimittäin erittäin haastava, jonka lisäksi pelin läpäisy vie useamman tunnin, eikä siinä ole minkäänlaista tallennusta tai kenttäkoodi -systeemiä.
Suorittaja pelaajille on siis luvassa haastetta yllin kyllin, mutta helpoilla koodeilla myös kokemuspelaajat viihtyvät tämän parissa. Läpäisyyn minulla meni sellainen viisi tuntia ja vaikka elämiä pikkasen lisäilin ja helpoimmalla vaikeusasteella pelaisin, oli peli kaikkea muuta kuin helppo. Se sisältää myös muutaman todella kovaa hermoja koettelevan kohtauksen kuten demoni koiran saattelu ja viimeisen kentän piikki helvetti.

Pelin kontrollin piikkiin en voi omaa huonouttani laittaa, koska ne toimii niin kuin pitää.
Earthworm Jim on Hieno ja hyvänkuuloinen, hyväntuulinen toiminta tasoloikka monella mausteella höystettynä. Hintakaan ei hirveä, joten en voi muuta kuin suositella.
Arvosana: 9/10