Alien Soldier (Mega Drive)

Peli
Alien Soldier

Konsolille: Mega Drive
Kehittäjä: Treasure
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1995
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 180 euroa
L: 60 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
169 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-10-03 23:35:00>
Treasuren Alien Soldier on yksi Mega Driven parhaista ja hienoimmista peleistä. Se on yksinkertaisen toimiva run 'n gun räiskintä paketti. Aluksi valitset kuudesta aseesta käyttöösi neljä ja sitten mennään eikä meinata. Kentät on lyhyitä ja rivivihollisia on niissä vähän. Peli on niin sanottu boss Rush ja pelaaja saa kokoajan vastaan mitä hämmentävämpiä pomoja tai välipomoja, joita on hirveä määrä, reippaasti päälle 20. Lähes joka pomo vaatii taistelu strategian opettelua ja se tietää lukuisia uusinta yrityksiä.

Alien Sotilaassa on kaksi vaikeusastetta; supereasy ja superhard. Itse pelasin ensimmäiseksi mainitulla ja peli on silläkin kaikkea muuta kuin helppo. Pelissä kuitenkin on loputtomat jatkot, jotka yhdessä sopivan lyhyiden kenttien ja toinen toistaan hienompien pomojen kanssa saavat yrittämään aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Alien Soldier on yksi Mega Driven suosikkipelejäni ja voin todellakin suositella tähän tutustumista, jos 2D räiskeet maistuu. Mikäs sen parempaa kuin se tunne, kun joku pomoista kaatuu ekalla yrittämällä!
Arvosana: 9/10