Final Fight CD (Mega-CD)

Peli
Final Fight CD

Konsolille: Mega-CD
Kehittäjä: A-wave
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1993
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tappelu

Keskihinnat
CIB: 50 euroa
L: 8 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-12-16 19:01:00>
Capcomin Final Fightit ilahdutti SNES pelaajia kolmen osan verran, mutta Mega Driven ystävät jäivät ilman ja saivat korvikkeen Segan loistavasta Street of Rage sarjasta. Capcom kuitenkin antoi Segalaisille hieman armoa julkaisemalla vuonna 1993 ekasta Final Fightista CD version Segan Mega CD konsolille.
En tee tässä arviossa vertailua eri versioiden välillä, koska minulle ei ole kokemusta mistään muista versiosta.

Pelaaja valitsee yhden kolmesta hahmosta, Cody, Guy tai Haggar, joilla lähetään sitten pieksemään Mad Gearin jengiä ja pelastamaan neitoa pulasta. Juoni on perus kauraa, mutta hei, eihän tätä sen takia pelata.
Peli näyttää ja kuulostaa hyvältä. Ohjattavuus on toimivaa ja sen pitäisi jokasen sekunneissa sisäistää, jokka joskus ovat Beat 'em uppeja pelanneet. Yhdestä napista lyö, toisesta hyppää. Jos napit yhdistää saa omaa energiaa vievän, mutta enemmän vahinkoa tekevän spesiaalin.

Final Fight CD ei ole helppo peli ja läpäisy vaatii opettelua. Ekan kerran ku astelin taistelu tantereelle, turpaan tuli että heilahti. Final Fight CD on hemmetin kova paketti! Ja pakko hankinta kaikille Mega CD:n omistajille jokka beat 'em upista pitävät.
Arvosana: 9/10