Syökää ja nauttikaa lahjoista, se on joulu nyt!

Aiempina vuosina Gameberryn joulukalenterit esittelivät jouluaattoisin jotain katseltavaa, joten nyt tehdään sääntöön poikkeus. Joururuuan syömisen ohella on mukava kuunnella myös musiikkia, joillekkin joulumusiikki toimii hyvin, mutta jos väliin pistää vähän retrompaa saundia, niin ainakin saadaan jouluun uudenlainen twisti. Alla onkin mainittu useampia hienoja soitin ja rytmiorkestereita, joita suosittelen väijymään, sekä Spotifyn, että Youtuben kautta.

Hyvää joulua kaikille Gameberryläisille!


Hypätään heti syvään päähän ja aloitetaan Vomitron nimisellä bändillä, joka on kiistatta yksi kovimpia bändejä jotka vääntävät retropelimusiikkia raskaammalla otteella. Jos muukin kuin humppa uppoaa, niin Vomitron nyt seurantaan!

Jos kitaravirtuoosista puhutaan, niin Daniel Tidwell niminen heppu on eräs kovimmista, ainakin mitä retropelimusiikkiin tulee.

Nestalgicaa ei voi myöskään jättää mainitsematta, erittäin toimivaa retropeliräimettä!

Year 200X on myös huikea kokoonpano, mutta heillä musiikin määrä näytti olevan YouTuben puolella hieman kuivahkoa, joten suosittelen lämpimästi etsimään tämän pumpun musiikkia vaikkapa Spotifystä.

A capella on monille kirosana, mutta ei enää kun kuuntelee Smooth McGroovea. Sanalla sanoen huikeaa settiä!

Mitäs jos heitetään vielä homma toisinpäin, eli tehdään ns. oikeasta musiikista retrompaa? Viimeisenä videollisena nostona kotimainen werc85, joka taikoo hittibiiseistä 8 bittistä mäiskettä. I like!

Lisäksi Spotifyn puolelta löytyy tukku hienoja bändejä ja artisteja, kuten: Entertainment System, Env, Magnus Pålsson, ERock, Scattle ja Armcannon.