Hagane on nimi joka ei sano suurelle osalle pelaavaa kansaa yhtään mitään. Mutta sitä joille sanoo toteavat pelin kalliiksi ja ovat saattaneet kuulla, että kyseessä on teräksinen peli.

Haganea voisi kuvailla lapseksi jonka vanhemmat ovat Probotector ja Shadow Warrior. Probotectorin puolelta on peritty selkeästi pelattava robottisankari, sekä ilman halki lentelevät viholliset ja niiden ampumat panokset. Shadow Warriorin (eli Ninja Gaidenin) puolelta on peritty pilkun tarkat kontrollit ja sietämätön vaikeustaso. Hagane on pelinä uskomattoman hiottu tuotos ja useat lähteet pitävätkin sitä Super Nintendon kovimpana toimintaseikkailuna, joka on paljon kun ottaa huomioon SNESin pelikirjaston.

Ainoa miinuspuoli joka tulee mieleen on se, että peli on järjettömän kallis, jonka loosesta saa maksaa melkein 100 euroa ja jos haluaa pelin CIBbinä, saa pelimerkkejä laittaa pitkästi kolmatta sataa. Mutta jos peli tulee jossain vastaan järkihintaan, niin ostopäätös on helppo, sillä kyseessä on yksi SNESin parhain peli! ;)

Hagane hintaoppaassa