Yllätys! Joulukalenteriin tuli kuin tulikin Game Boy peli, koska tämä on niiiiin hehkutettu tasohyppely, ettei tätä voinut jättää pois. Avenging Spirit on yksi Game Boyn tuntemattomimpia tasohyppelypelejä ja samalla myös yksi omalaatuisimmista tasohyppelyistä ikinä. Pelin erikoisuus on siinä, että vaikka pelaaja ottaakin osumaa vihollisesta ja kuolee, niin pelaaja saa jatkaa matkaansa haamuna, jolla voi napata vihollisensa ulkomuodon itselleen ja jatkaa sillä matkaa. Siis järjettömän hieno idea ja kun mukana on vielä hyvät kontrollit ja Game Boy peliksi hieno ja selkeä grafiikka, niin ymmärtää miksi tämä peli on yksi himotuimmista Hidden Gemeistä Game Boylle... valitettavasti vain hintakin on sen mukainen.

PS. EUR-versiot ovat todella harvinaisia sillä tieto sen julkaisusta on, mutta yhtään kopiota en mistään löytänyt. Onneksi jenkkiversiotkin kuitenkin pelittää modaamattomalla Game Boylla, eli ei kun rapakon takaa tilaamaan :)

HOX! Ei kannata ottaa The Lonely Goomban arvosteluja liian vakavaksi, eli kyseessä on varmasti hieno Hidden Gem, jota on useassa foorumitekstissä ja blogissa kehuttu.

Avenging Spirit hintaoppaassa