Luukku 22: Mine Bombers

Joulukuun 22. päivä on Legendaarisen suomipeli Minebombersin päivä! :) Tämä legendaarinen peli on tarkoitettu yksinomaan kaveriporukalla ja samalla näppäimistöllä pelattavaksi ja näin pelattuna se onkin eräs kaikkien aikojen suomipeleistä, jossa ei ärrä-päät ja voitonriemut jää hetkelliseksi huviksi, vaan se tarjoaa suuremmoisia pelikokemuksia kerta toisensa jälkeen. Listi siis kaverisi ja juhli paremmuuttasi!

Pelistä sanottua (Naabip-):
Tälle pelille ei todellakaan ole annettu niitä pisteitä mitkä se todella ansaitsee, tämähän on legenda, jo klassikoksi muodostunut peli, joka täytyy aina aika-ajoin nostaa esille pikku kaveriporukan turvin ja pistää maastoa vähän uusintaan.

Peli ei ehkä enää tue nykylaitteistoja, eikä grafiikka vastaa tämän päivän tasoa, mutta sekös vain kohentaa tunnelmaa - DosBox esille ja taistoon!

Tätä kyllä uskaltaa hakata aamusta iltaan ilman pelkoa siitä että peliin kyllästyisi. Random-kenttien lisäksi pelissä on niin rutkasti valmiskenttiä sekä lisukkeena vielä simppeli kenttäeditori, että vaikka porukkaa ei löytäisikään heti pelaamaan niin pyöräyttää vaikka tusinan kenttää seuraavaa kokoontumista varten.

Ja ellei kenttien väsääminenkään innosta, niin taitojaan voi hioa yksinpeliä hakaten, siinä sitä haastetta vasta riittää, ja taatusti useammaksi illaksi.

Kokonaisuutena mainio ja ehdottomasti kokeilun arvoinen paketti kaveripiireissä. Yksinpelaajat älkööt vaivautuko.

Lataa peli: Lataa

Katso pelivideota: Youtube -linkki