Luukku 20: Tappo Tactics

20. luukku ja yksi aikansa lupaavimmista kotimaisista pelihelmistä. Vuonna 1998 kotimainen Shatterstorm räjäytti potin ja kotimaiset pelaajat odottivat uusinta peliä vesi kielellä kun Shatterstorm julkaisi Tappo Tacticsin demon. Valitettavasti tämä komea kotimainen räiskintäpeli jäi Beta-asteelle, eikä pelistä koskaan julkaistu ns. oikeaa versiota. Tällaisenaankin Tappo Tactics on hyvä, mutta kieltämättä Beta-asteen näkee pelin ominaisuudessa. Ja joulun allahan sitä voisi vaikka toivoa, että pelin pohjalta vielä kehitettäisiin jotain uutta ja ihmeellistä.

Arvostelu Suomipelit.com saitilta:

Tappo Tactics oli aikoinaan lupaava peliprojekti, jolta odotettiin paljon. Vaikka peli jäi valitettavasti kesken, on se yhä monen mielestä Shatterstormin onnistuneimpia luomuksia.

Tappo Tacticsin yksinkertainen idea takaa sen, että sitä on edelleen hyvässä porukassa hauska räiskiä pitkänkin aikaa. Ideana pelissä on siis se, että maksimissaan kolme ihmispelaajaa yrittävät teilata toisensa erilaisin sotakonein. Maastot ovat kolmedeetä, ja kamera kieputtelee sen yllä niin, että kaikki pelaajat näkyvät ohjattavine laitteineen samaan aikaan. Valmiiksi kokonaisuudeksi Tappo Tacticsia ei voi kuitenkaan kutsua.

Lataa peli: Lataa