Metal Gear Solid: The Twin Snakes (Gamecube)

Peli
Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Konsolille: Gamecube
Kehittäjä: Konami / Silicon Knights
Julkaisija: Konami

Julkaisuvuosi: 2004
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
51 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2015-05-14 23:24:00>
Sisällöltään dialogirikas ja pelattavuudeltaan näppärä uusintaversio alkuperäisestä Metal Gear Solid-pelistä. Remakena onnistunut käännös ja erittäin loistava valikoima kaikkien Gamecube-pelikokoelmaan.

Pienenä negatiivisena haittapuolena on yksi seikka: Välikohtauksia on enemmän kuin itse pelattavaa joten kokonaisuutena peli voi joidenkin pelaajien mielestä olla yllättävän lyhyt kokemus mikäli pelaaja haluaa skipata jokaisen kohtauksen...
Arvosana: 8/10

grille <2018-10-17 20:22:00>
Gamecuben Metal Gear Solid: Twin Snakes on remake PS1 klassikosta Metal Gear solid.
Solid Snake soluttautuu Alaskaan tekemään selvää maailmaa uhkaavista terrostisti joukoista. Juoni mutkistuu matkalla ja se on taitavasti kirjoitettu. Myös pelissä tavatut hahmot ovat loistavasti toteutettuja.

Twin Snake on aikalailla sama peli mitä jo PS ykkösellä nähty tapaus, mutta se uudistaa pelin ulkoasun ja kontrollit vastaamaan about Metal Gear Solid kakkosen tasoa. Myös välivideot on uusittu kokonaan ja mukana on nyt FPS kuvakulmakin. Remasteroinnin taso onkin laadukasta jälkeä. MGS on siis hiivintä-toimintaseikkailu, jossa kohdataan todella ikimuistoisia pomoja. Kohtaaminen Psycho Mantiksen kanssa on edelleenkin yksi hienoimpia pelaamiani pomotaisteluita koskaan.

On sääli ettei tätä Twin Snakee olla nähty millään kokoelmilla esim. HD painoksena tai vastaavaa. Mielestäni kyseessä on kuitenkin Gamecuben parhaita pelejä, joka kuuluisi jokasen konetta keräävän kokoelmaan. En osaa sanoa kumpi versio olisi parempi, tämä vai alkuperäinen, koska molemmat ovat vähintäänkin täyden kynpin mestariteoksia.. Tänäpäivänä ehkä mielummin tätä Twin Snakee pelaisin, mutta PS1 versiolla on kyllä vahvat nostalgiat puolellaan.
Arvosana: 10/10