Kirby Air Ride (Gamecube)

Peli
Kirby Air Ride

Konsolille: Gamecube
Kehittäjä: HAL Laboratory
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2003
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-20 20:10:00>
Kirby Air Ridessa Nintedon pinkki pallero hyppää tähdelle ja lähtee kokeileen rahkeitaan karting tyylisessä hupailussa.

Pelistä löytyy kolme erinlaista muotoa: Air Ride on perinteistä Karting ajelua muistuttavaa kilpailua huikealla vauhdilla varustettuna.
Top Ridessa taas ajellaan lyhkäsiä ja kaoottisia ratoja Micro Machinesilta lainatulla yläkuvakulmalla. Viimesenä on sitten City Trial, joka kostuu kahdesta mittelöstä, joissa ekassa mennään 5 minuuttia pitkin kaupungin katuja metsästäen kykyjä ja sen jälkeen siirrytään radalle kohtaamaan kilpakumppanit vaihtelevin pelisäännöin.

Kontrollit on yksinkertaiset ja toimivat. Kirby liikkuu tähdellään itsestään ja pelaajan tarvii keskittyä vain kääntämään alusta sekä ahmimaan radalla olevia otuksia erikoiskykyjen toivossa. Kentät ovat vaihtelevia ja hienoja kokonaisuuksia, mutta niitä on harmittavan vähän. Itse tuli pelattua peliä koko perheen voimin ja kyllähän 5 vuotias tyttö oli ihan haltioissaan tämän menosta ja meiningistä. Top Ridessä naurettiin niin että vesi valui silmistä ja Air Riden kiemurat sai kunnon "Wau! Näitkö tuon" efektejä aikaan. City Trialin pelaus jäi monimutkaisemman menon takia todella vähäiselle.

Tekemistä pelistä löytyy paljon ja normaalin kilpahenkisen mittelöinnin lisäksi ei olla yksinpelaajaakaan unohdettu. Jokaisesta pelin muodosta kun löytyy vapaata-ajelua ja erinlaisia tavoitteita, joiden tekemisen parissa saa varmasti tuhlattua tunnin jos toisenki, jos jaksaa. Minä en kovin kauaa jaksanut yksin tämän parissa viihtyä.

Kirby Air Ride on mukava peli perheen kesken. Se on niin helppo sisäistää että perheen pieninkin (5v.) pysyi menossa suhteellisen hyvin mukana. Voishan tämä kaveri porukallakin illan istujaisissa olla ihan toimivaa vaihteluu Mario Kartille, mutta sopivissa annoksissa, ettei pelin yksinkertaisuus ja vähäiset radat ehdi kyllästyttään.
Arvosana: 7/10