Eternal Darkness: Sanity's Requiem (Gamecube)

Peli
Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Konsolille: Gamecube
Kehittäjä: Silicon Knights
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2002
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Selviytymiskauhu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
26 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2015-02-08 19:42:00>
Tässäpä kauhupeli joka pilailee pelaajan mielenterveydellä. Eternal Darkness: Sanity's Requiem on H.P. Lovecraftin kauhukertomuksista ammentava survival horror-peli, joka mullisti aikoinaan kauhugenret lisäämällä mukaan mielenterveysmittarin, jonka ehtyessä pelaaja kokee mitä erikoisimpia audiovisuaalisia harhoja ja temppuja. Luvassa mm. vääristyneitä huoneita, yllättäviä ruumiinosien tuhoutumisia, televisiovolyymin katoamisia jne. Ei kannata kuitenkaan kertoa liikaa pelin harhaefekteistä, koska niiden turha paljastaminen voi pilata tämän uniikin pelikokemuksen!

Eternal Darkness: Sanity's Requiem muistuttaa aluksi vanhoja Resident Evil-pelejä, mutta eroavaisuuksiakin toki löytyy. Pelattavana on 12 eri hahmoa omilta aikakausilta joista kullakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kullekin hahmolle löytyy omat lyhyen ja pitkän kantaman aseistukset, joten erilaisia miekkoja ja käsiaseita pääsee ehottomasti käyttämään tuhotakseen eteen tulevia kammottavia hirviöitä. Pelissä päästään myös käyttämään taikavoimia joiden avulla voidaan mm. parantaa, tuhota tai vaikkapa korjata erilaisia asioita.

Pelaaja pääsee kokemaan mukaansa tempaavan kauhutarinan, joka pitää otteessaan aivan pelin loppuun asti. Pelin lisäarvoa nostavat myös haastavat puzzlet sekä eri loppuratkaisut joiden parissa viihtyy mieluusti pitkänkin ajan.
Arvosana: 9/10