Grand Theft Auto Advance (Game Boy Advance)

Peli
Grand Theft Auto Advance

Konsolille: Game Boy Advance
Kehittäjä: Digital Eclipse
Julkaisija: Rockstar Games

Julkaisuvuosi: 2004
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
24 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2018-09-27 12:59:00>
Grand Theft Auton ilmestyessä Nintendon Game Boy Advancelle, oli maailma saanut nauttia jo kolme vuotta kolmanteen ulottuvuuteen siirtyneitä rötöstelyteoksia. Sen vuoksi monille paluu lintuperspektiiviin ja 2D hurjasteluun voi tuntua takaperoiselta. GBA:n Getarissa on kuitenkin mukana kaikki ne elementit, jotka Rockstarin mestariteoksilta on totuttu odottamaan.

Mike on pikkurikollinen, joka tahtoo toverinsa Vinnien kanssa jättää menneisyyden taakseen ja karistaa Libert Cityn tomut jaloistaan.Tehtävä ei ole kuitenkaan helppo, sillä ennen pitkää Mike huomaa sotkeutuneensa kaulaansa myöden kaupungin mafian ja huumeparonien juonitteluihin. Tehtävä toisensa jälkeen seikkailu etenee läpi kolmen kaupunginosan kohti huipentumaansa, josta ei draamaa ja yllätyksiä puutu. Mukana pyörivät muutamat GTA3:sta tutut sivuhahmot ja lisää on tullut vino pino.

Jos on tykännyt kahdesta ensimmäisestä GTA:sta on välittömästi tämän pelin kanssa kuin kala vedessä. Ohjausta on sarjan alkupäivistä virtaviivaistettu ja asearsenaalia monipuolistettu. Myös mahdollisuus tallentaa Miken piilopaikassa on kannettavalle pelille erittäin tervetullut ominaisuus.

Tehtävät vaihtelevat kuriirihommista tappokeikkoihin ja kilpa-ajoista kidnappauksiin. Vaihtelu ei ole kuitenkaan suuren suurta ja eniten aikaa pelaaja tulee viettämään auton ratissa matkalla paikasta A paikkaan B. Aluksi mennään kevyillä panoksilla, mutta loppua kohti vastaan tulee tiukkoja aikarajoja, massiivisia vihollisjoukkoja ja niskaan hengittäviä poliiseja. Kaikki ei valitettavasti toimi aina kuten haluaisi, koska NPC-hahmot voivat bugittaa ja tehtävänannot ovat joskus himppusen liian ympäripyöreitä. Viihdyin GBA Getarin kanssa kuitenkin varsin hyvin vähän alle kymmenen tuntia mikä läpäisyssä kesti. Jos ottaa teoksen alustan huomioon, voi puhua todella hyvästä viihteestä. Arvosanaksi siis 7+ ja suositukset!
Arvosana: 7/10