Wario Land II (Game Boy)

Peli
Wario Land II

Konsolille: Game Boy
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 1998
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
11 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2018-07-15 20:45:00>
Wario selvitti välinsä ensimmäistä kertaa ilkeän Kapteeni Siirapin ja hänen merirosvojoukkonsa kanssa Super Mario Land 3:ssa, mutta nyt taistelu tuodaan hänen uuteen kotilinnaansa, jonka hän osti ensimmäisen seikkailun rikkauksilla. Kapteeni Siirappi hiipii linnaan yön tullen ja ryöstää kaikki Warion aarteet ja jättää hanan valumaan. Tästäkös linnan isäntä aamulla kimpaantuu ja lähtee kostoreissulle palauttaakseen vaurautensa!

Wario Land II nojaa aikaisempien kahden Wario-pelin tapaan päähenkilön joustavuuteen erilaisten muodonmuutosten myötä, joita saa erilaisia vihollisia koskettamalla. Wario voi lihoa, paisua, muuttua zombiksi, juosta tuli hännän alla tai pomppia vieterin lailla. Muuten peli on perus tasoloikkaa, joka kärsii lähinnä alustansa vaatimattomista tehoista kuin mistään muusta. Välillä hypyn toinen pää voi olla ruudun ulkopuolella ja se hieman vaikeuttaa loikkimista. Wario ei kovana jätkänä voi heittää ollenkaan henkeään, mutta osumista hän menettää kolikoita, joilla pelaillaan minipelejä salahuoneissa ja aina kentän päätteeksi.

Vaikka peli on verrattain lyhyt ainakin kovaksikeitetylle tasoloikkaveteraanille, uudelleenpeluuarvoa riittää, sillä mukana on monta erilaista loppua ja vaihtoehtoisia reittejä kentästä toiseen. Vaikka Wario-pelit eivät koskaan oikeastaan yllä Marion tasolle, ovat ne kuitenkin hyviä loikkavälipaloja pikkunälkään. Ja alustan huomioon ottaen todella hyvää sellaista.
Arvosana: 8/10