Donkey Kong II (Game & Watch)

Peli
Donkey Kong II

Konsolille: Game & Watch
Julkaisija: Multi Screen

Julkaisuvuosi: 1983
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 160 euroa
L: 50 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2016-08-10 21:13:00>
Game & Watch peleissä Donkey Kong Jr. ja Donkey Kong II muodostavat tarinakaanonin, jossa nimikkoapinan poika yrittää pelastaa isänsä ilkeän Mario Jumpman Marion kynsistä. Aluksi juniori väistelee pelikoneen alemmalla ruudulla krokotiileja ja sähkönpurkauksia, kun taas yläruutu on tarkoitettu lintujen jallittamiseen ja lukkojen avaamiseen.

Alkuperäisestä Donkey Kongista kakkonen eroaa siinä, missä Jumpman palasi automaattisesti alkuun yhden koukun nosturista napattuaan, joutuu pikkuapina ravaamaan tuplaruutuja edestakaisin uuden avaimen haussa. Tämä nostaa vaikeustasoa huomattavasti, eikä samanlaisiin piste-ennätyksiin alkuperäisen kanssa päästä. Mekaniikka on kuitenkin helppo oppia ja Donkey Kong II:een jää ihan yhtä helposti koukkuun. LIsähaastetta voi hakea B tyypin pelillä, jossa väisteltävää on vielä enemmän.

Donkey Kong II on Game & Watch pelejä sieltä parhaimmasta päästä ja kestää pelausta pitkään. Edelleenkin se on kuitenkin nykypäivänä enemmän keräilyesine, kuin varsinainen viihdyttäjä hypnoottisine piipityksineen.
Arvosana: 7/10