ChuChu Rocket! (Dreamcast)

Peli
ChuChu Rocket!

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Sonic Team
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1999
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ongelmanratkaisu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-08-25 20:11:00>
Pitääpä välikevennyksenä arvostella vallan mainio ChuChu Rocket! :)

Kyseessä on pulmapeli, jota taidettiin Euroopas jakaa ilmaseksikin Dreamcastin nettiavaimen Dream keyn kanssa, hyvityksenä Euroopassa viivästyneestä nettipelaamisen startista.

Pelin tarkoitus on siis läpäistä useita pulmia, joihin kaikkii liittyy hiiret ja kissat. Toisissa pulmissa yritetään saada tietyssä ajassa tietyn verran hiiriä turvaan ja toisessa syödä kissoilla kaikki hiiret jne.. Osa pumista menee tosi helposti ekalla yrittämällä, mutta osaa joutuu vähän pohtimaankin. Pelin kestosta sen verran, että lopputekstit tuli nähtyä ja muutama ylimääränenkin kissa -ja hiirileikki leikittyä yhen illan aikana.

Kaveri kanssa pelatessa nopeatempoinen hiirijahti menee välillä kunnon sähläämiseksi ja pakko oli pari kertaa niin ääneen nauraa kuin kiroillakkin. Ja niin kuin yleensä aina, kaverin kanssa on mukavampaa :)

Tämä on varmasti yleisimpiä Dreamcast pelejä ja tätä peliä on tullut minua vastaan myös sellaisilta henkilöiltä, joilla ei koko konetta löydy.
Jos sinulta löytyy Dreamcast muttei jostain syystä tätä peliä, kannattaa tämä poimia talteen. Hinta ei montaa euroa ole ja viihdettä saa kyllä koko rahan edestä.

Ajattelin antaa arvosanaksi aluksi kasin, koska minulla oli niin hauskaa tämän parissa illan verran kaverin kera. Tiputin kuitenkin seiskaan, koska luulen etten kovin nopeasti päädy uudestaan pelaamaan kyseistä peliä.
Arvosana: 7/10